Draai warm voor de NK 2023 met de 'Road to Hoofddorp'

maandag 15 mei 2023

De 'Road to Hoofddorp' is een Lanetalk challenge. De Lanetalk app maakt het mogelijk om deel te nemen aan in-app competities, op het moment dat het jou het best uitkomt. Meedoen kan al in 23 centra, verspreid over heel Nederland.

NK 2023
Zondag 21 mei starten de Nederlandse kampioenschappen 2023, die vanaf die dag t/m 9 juli plaatsvinden in Claus Bowling te Hoofddorp. Inmiddels hebben meer dan 450 leden zich al ingeschreven voor deze NK.

Tijdens de Road to Hoofddorp bereid jij je voor op de aankomende NK en maak je kans op toffe prijzen!

Opzet
Door twee games te registereren in de Lanetalk app doe jij al mee aan de Road to Hoofddorp, die we organiseren vanaf 15 mei 2023 t/m 4 juni 2023. Je mag het zo vaak proberen als jij wilt, om zo hoog mogelijk te eindigen op één van de vier klassen: meisjes t/m 18 jaar, jongens t/m 18 jaar, dames 18+ en heren 18+.

Voor de 4 winnaars van iedere klasse wordt de volgende prijs beschikbaar gesteld door Lanetalk:
- Een PRO-account in de Lanetalk app t.w.v. 18 euro (90 dagen)

Onder alle deelnemers verloten we de volgende prijzen:
- 4x gratis deelname aan de NK 2023 in Hoofddorp 
- 4x een pre designed shirt van ODIN Sportswear
- 4x een PRO-account in de Lanetalk app t.w.v. 18 euro (90 dagen)


Deelname is gratis
Deelname aan de Road to Hoofddorp is gratis, net als het gebruik van de Lanetalk app. Natuurlijk moet je wel zelf een baan huren bij 1 van de 23 centra waar de app actief is. Zodra jij in de app een gratis account hebt aangemaakt, kun je jouw gegooide games koppelen aan jouw account. Dit kan ook nog na afloop van je game.

Veel succes
Download de app en reserveer jouw baan, dan vinden we je naam snel terug in één van de Lanetalk Leaderboards! In de week van 5 juni maken we alle prijswinnaars bekend via onze social media.

Klik hier voor meer informatie over de Road to Hoofddorp.

Veel succes, ook namens Lanetalk-ambassadeur Jason Belmonte:

Misschien ook interessant...