Doe mee met Storm Lightning Rounds, powered by Lanetalk

vrijdag 25 juni 2021

Lanetalk, scoringpartner van de NBF, en Storm komen met een nieuw mondiaal toernooi waar jij nu kunt deelnemen in 15 centra verspreid door heel Nederland. Speel jezelf in de finale eind juli en maak kans op prachtige prijzen uit de prijzenpot ter waarde van 10.000 euro.

Lanetalk, scoringpartner van de NBF, en Storm komen met een nieuw mondiaal toernooi waar jij nu kunt deelnemen in 15 centra verspreid door heel Nederland. Speel jezelf in de finale eind juli en maak kans op prachtige prijzen uit de prijzenpot ter waarde van 10.000 euro.

Lightning Rounds
Deze Lightning Rounds is de nieuwste challenge van Lanetalk, de app die het mogelijk maakt te bowlen tegen wie je wilt, wanneer jij maar wilt. Dit online toernooi bestaat uit één kwalificatieronde t/m 11 juli en 4 finalerondes, waarvan de laatste finaleronde op 31 juli gespeeld wordt. Lukt het jou om je bij de beste 5.000 spelers van de hele wereld te plaatsen? Kijk voor meer informatie op stormrounds.com/bowler. Hier vind je alle informatie over het toernooi, de spelregels, het programma en de prijzen.

Zoek jouw centrum
Inmiddels is de Lanetalk app in 15 centra verspreid over heel Nederland te gebruiken. Het gaat om de volgende centra:
- Bowling De Veenpoort, Veendam
- Bowling 't Witte Hoes, Rijssen
- Bowling & Partycentrum 's-Heerenberg
- Bowling Goes
- Olround Bowling, Veenendaal
- Dolfijn - The Plays to Be - Tilburg
- Stardust Bowling, Sittard
- Bowling Putter Eng, Putten
- Bowling De Korf, Leusden
- Bowl & Fun, Emmen
- All American Bowling, Noordwijkerhout
- Bowling & Partycentrum Westerpark, Zoetermeer
- Café Duijn Bowling, Spierdijk
- Bowling Split, Purmerend
- Bowling De Worp, Deventer

We wensen je veel succes met deze challenge! Houd onze communicatie in de gaten voor meer challenges in de toekomst, ook landelijke en regionale challenges.

Meer weten over de Lanetalk app? Klik dan hier.

Misschien ook interessant...

Installeer de update van onze NBF-app

De NBF biedt alle aangesloten leden sinds enkele jaren een app die op de smartphone gebruikt kan worden. De app kan o.a. gebruikt worden om je lidmaatschapspas te tonen tijdens wedstrijden. Zorg dus voor de nieuwste versie op jouw smartphone.

Anderhalve week lang 'opgesloten' in Finland. Resultaat: Veel nieuwe kennis & inzichten.

De afgelopen weken vonden in het nationale trainingscentrum van Finland, in Kuortane om precies te zijn, diverse ETBF opleidingen én iCoach plaats. De NBF werd er goed vertegenwoordigd.

U18 speler Milan Scheffer ontvangt Leidse Sportprijs

Ieder jaar worden in Leiden de sportprijzen uitgereikt aan inwoners die bijzondere prestaties hebben geleverd. Het NK-goud voor Milan Scheffer tijdens de kampioenschappen in september 2020 zijn in zijn woonplaats niet onopgemerkt gebleven.

Mathias Ankerdal wint Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi

Het Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi 2020 is gewonnen door de jonge Deen Matias Ankerdal. In de finale bleef hij o.a. Mark Jacobs voor, die met een knappe 4e plek de beste Nederlander was in Tilburg.