Doe mee aan het STORM Dutch Senior Open in augustus

woensdag 21 juni 2023

Woensdag 2 augustus start het 16e STORM Dutch Senior Open (DSO), qua deelnemers één van de grootste internationale toernooien in het 50+ circuit. Jij kunt nog meedoen!

Het DSO is een groot internationaal 50+ toernooi waar 150 bowlers uit 17 Europese landen aan deelnemen. Organisator Ad van der Jagt: "We zijn er trots op dat het overgrote deel van de spelers ieder jaar weer met plezier terugkomen. Ook de winnaars van vorig jaar Veronique Perniaux (BE) en Steven Jeeves (GB) zullen aanwezig zijn om hun titels te gaan verdedigen. Dit jaar blijft het aantal Nederlandse deelnemers echter behoorlijk achter, wat het organisatieteam betreurd. Maar we hebben nog een paar weken te gaan en het organisatieteam is toch vol vertrouwen en volop bezig de Nederlanders te werven."

Het toernooi format is 6 games kwalificatie waar ook re-entry mogelijk is. Er is een apart Dames en Heren klassement, waarbij 12 dames naar de finale gaan en 36 heren. Gedurende het toernooi wordt een prijzenpot van maarliefst 12.000 euro verdeeld. Ook zijn in alle series extra STORM pakketten te verdienen. Voor de deelnemers is er ook een gratis deelname aan de Grill Party op zaterdagavond.

Dit klinkt toch als iets waar je als 50-plusser bij móét zijn?!  Er zijn in diverse series nog plaatsen beschikbaar, dus twijfel niet en schrijft u in. Dat kan via het inschrijfformulier op de website www.senioropen.nl of door een e-mail te sturen aan ad@senioropen.nl. 

Misschien ook interessant...