Doe mee aan de Stedenontmoeting Senioren 2023

woensdag 22 februari 2023

In het weekend van 1 en 2 april organiseren we de Stedenontmoeting Senioren (SO) 2023. Dit jaar vindt de SO plaats in Bowling Apeldoorn en wordt er gespeeld in trio-teams.

Inschrijving opent vrijdag 24 februari
Deze week hebben alle aangesloten verenigingen een uitnodiging ontvangen om met één of meer teams deel te nemen aan de SO van 2023. Er is in totaal plek voor 42 trio-teams om deel te nemen en vanaf vrijdag 24 februari 12.00 uur is de inschrijving geopend. Alle details en het inschrijfformulier zijn te vinden op deze webpagina.

Wil jij de eer van jouw vereniging verdedigen? Meld je dan bij het bestuur van jouw vereniging en zorg dat jullie team op tijd inschrijft voor deze vernieuwde editie.

Nieuw format
We hebben besloten de SO dit seizoen in een nieuw format te organiseren. Waar verenigingen zich voorheen met één team van 5 dames en 5 heren konden inschrijven, kunnen verenigingen nu meerdere teams van 3 spelers inschrijven. We hopen dat deze verandering meer verenigingen in de gelegenheid stelt om deel te nemen aan deze ontmoeting, omdat tijdens de laatste twee edities slechts 8 verenigingen deelnamen. We kiezen voor trio's om zo de snelheid tijdens het evenement erin te houden.

Tijdens en na afloop van de SO wordt het nieuwe format besproken en geëvalueerd. Als NBF hebben we de ambitie om ieder seizoen minimaal één ontmoeting voor verenigingen te organiseren, waar zoveel mogelijk verenigingen aan kunnen deelnemen en de strijd aangaan voor deze nationale titel. We zijn daarbij nog zoekende naar het juiste format. Na overleg met diverse verenigingen en de evenementencommissie, zijn we tot dit format gekomen. Indien nodig blijven we in de toekomst aan de knoppen draaien om te komen tot het beste format. 

Meer informatie over de doelen en ambities van de evenementencommissie volgt binnenkort op deze website.

Voor vragen over de SO 2023, stuur ons een mail via wedstrijdzaken@nbfbowlen.nl

We hopen jouw en je vereniging op 1 & 2 april te zien in Apeldoorn, tot dan! 


Misschien ook interessant...