Doe mee aan de Dutch Youth Masters in september

woensdag 12 juli 2023

Zondag 10 september start de Dutch Youth Masters (DYM), een groots internationaal toernooi in het Europese jeugd circuit. Jij kunt nog meedoen!

De DYM is een groot internationaal jeugdtoernooi waar 100+ jeugdbowlers uit 10 Europese landen aan deelnemen. Organisator Frank Scheffer: "We zijn er trots op dat we vanuit heel Europa enthousiaste jeugdspelers (bowlingvrienden) mogen verwelkomen op ons toernooi. Natuurlijk is dit allemaal mogelijk gemaakt door een grote groep sponsors en vrijwilligers. We hebben al een geweldig aantal buitenlandse en Nederlandse deelnemers, maar hebben in een aantal series nog een paar plekken vrij. Schrijf je dus spoedig in, want vol is vol. We hebben nog een paar maanden te gaan en de organisatie is al meer dan tevreden en blijft actief om de laatste plekken met Nederlanders of buitenlanders op te vullen. Het wordt een geweldig toernooi met een players area, Sony PS4 plays etc.”

Tijdens het toernooi worden 6 games kwalificatie gespeeld, waar ook meerdere re-entry’s mogelijk zijn. Er zijn 4 klassen: U13, U16, U19 en U25 jaar. Gedurende het toernooi wordt een prijzenpot van maar liefst 15.000 euro verdeeld! Alle finalisten krijgen sowieso een mooi verrassingspakket. Tot slot zijn er ook nog prachtige bowlingballen, bowlingtassen en nog meer te winnen van onze sponsor Brunswick.

Dit klinkt toch als iets waar je als jeugdspeler bij móét zijn?! Er zijn in diverse series nog plaatsen beschikbaar, dus twijfel niet en schrijf je in. Dat kan via het inschrijfformulier op de website www.dutchbowlingtournaments.com.


 

Misschien ook interessant...