Dit seizoen online inschrijven voor de NTL

donderdag 15 april 2021

Sinds kort kun je jouw team online inschrijven voor het nieuwe NTL seizoen. Uiteraard begrijpen we dat je nu nog niet alle informatie compleet hebt. Daarom kun je voor jouw team alvast een plekje reserveren via de voorinschrijving en vervolgens alle benodigde informatie op een later moment aanleveren.

Sinds kort kun je jouw team online inschrijven voor het nieuwe NTL seizoen. Uiteraard begrijpen we dat je nu nog niet alle informatie compleet hebt. Daarom kun je voor jouw team alvast een plekje reserveren via de voorinschrijving en vervolgens alle benodigde informatie op een later moment aanleveren.Inschrijven voor de NTL was nog nooit zo makkelijk. Ga naar onze NTL webpagina voor alle informatie en de inschrijfbutton.

Misschien ook interessant...

Geen EK Jeugd in 2020, Tilburg in 2021 in de herkansing

Vandaag is in overleg met ETBF en de gemeente Tilburg het besluit genomen dat Europese jeugdkampioenschappen 2020 niet in oktober te organiseren. Daarmee komen de kampioenschappen voor dit kalenderjaar te vervallen.

Loting World Games bekend

Donderdag 7 juli worden de World Games 2022 in Birmingham (VS) geopend. Bowlen is onderdeel van dit multisportevenement, dat ook wel het voorportaal naar Olympisch wordt genoemd. En Team NL Bowling is erbij, als één van de zestien landen bij de dames.

Radio 5 gaat terug in de tijd met Nel Tel

In het programma Theater van het Sentiment, van KRO-NCRV op Radio 5, is een krantenknipsel uit 1974 aanleiding voor een vermakelijk gesprek met toenmalig bowlingtalent Nel Tel.

Update coronavirus: Afwachten wat nieuwe maatregelen voor sport betekenen

Maandag 23 maart zijn door de overheid nieuwe maatregelen gecommuniceerd in verband met het coronavirus. Hierin werd o.a. meegedeeld dat evenementen t/m 31 mei 2020 verboden zijn. Inmiddels is er onduidelijkheid ontstaan over het soort evenementen dat hiermee bedoeld werd.