Denk mee over modernisering van het pasgemiddelde

donderdag 20 juli 2023

Tijdens de Bondsvergadering van 10 juni jl. is het voorstel ‘modernisering pasgemiddelden’ gepresenteerd door de heren Jack Edelaar en Jelle IJlst (BV Haarlemmermeer). Het voorstel is niet direct in stemming gebracht, de bondsvergadering heeft ingestemd met de suggestie van het NBF-bestuur een commissie in te stellen om het voorstel nader te onderzoeken en uit te werken. Voor deze nieuw te vormen commissie is de NBF op zoek naar vier leden die in de commissie zitting willen nemen. Daarnaast ontvangen we graag reacties & vragen op het voorstel, zodat de commissie volledig onderzoek kan doen.

Wie zoeken wij?
Bowlers die mee willen denken over het voorstel. Bowlers uit alle verschillende categorieën, dus niet alleen A-klasse bowlers of coaches.
 
Wat vragen wij? 
Een tijdsinvestering van ongeveer 10 uur per maand, gedurende de periode van september 2023 tot en met juni 2024. Verwacht wordt dat er ongeveer één keer per maand (digitaal) vergaderd wordt. Fysieke vergaderingen worden georganiseerd in de Randstad, houd daar rekening mee. Daarnaast worden er voorbereidende werkzaamheden van de deelnemers verwacht.
 
Goed om te weten
De commissie bestaat idealiter uit maximaal 7 personen. Naast Jack Edelaar, Jelle IJlst en een vertegenwoordiger van de NBF is er nog plek voor vier andere leden. Bij meerdere aanmeldingen wordt gekeken naar de eerder genoemde categorieën en wordt in overleg besloten wie er zitting mag nemen in de commissie.
 
Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en wil jij graag meedenken met de commissie, geef je dan op! Je kunt je aanmelding t/m 25 augustus 2023 sturen naar secretariaat@nbfbowlen.nl
 
Deel jouw reactie of vragen met de commissie
Om mee te denken hoef je niet per se zitting te nemen in de commissie. Jouw reactie of vragen m.b.t. het voorstel mogen t/m 6 september 2023 gemaild worden naar secretariaat@nbfbowlen.nl. De commissie neemt jouw input vervolgens mee in het onderzoek dat volgt. 

Het volledige voorstel download je hier.
 
Alvast bedankt voor het meedenken!
 

Misschien ook interessant...