Deelnemende teams Stedenontmoeting Jeugd bekend

woensdag 12 april 2023

Zaterdag 22 april organiseren we de Stedenontmoeting Jeugd 2023 in Den Bosch. Teams van 12 verenigingen hebben zich aangemeld en er is nog plek voor twee teams om op het laatste moment in te schrijven.

Deelnemende teams
De teams die meedoen strijden voor de eer van de volgende verenigingen: BV Tilburg, BV Leusden, BV Leiden Zuid-West, Nieuwegeinse BV, Sittardse BV, Amstelveense BV, BV Spijkenisse, BV Veenendaal, Bredase BV, BV Volendam, BV Haarlemmermeer en het thuisspelende BV Den Bosch. In totaal hebben zij 17 (of misschien 18) teams ingeschreven, wat nog plek biedt voor twee teams om deel te nemen.

Meer informatie over de indeling van de twee series, het programma en de opzet vind je hier.


Misschien ook interessant...

NBF pakt draad weer op met talentontwikkeling

Na twee jaar van lockdowns, wil de NBF in april de draad weer op pakken wat betreft talentontwikkeling. De organisatie daarvan wordt anders ingezet dan voor de coronacrisis. Heb jij het talent en de ambitie om hierin mee te gaan? Meld je dan aan!

Spannende Stedentontmoeting Jeugd 2022 in Volendam

Zaterdag werd in Volendam de Stedenontmoeting Jeugd 2022 gespeeld. In drie leeftijdscategorieën namen teams het namens de verenigingen tegen elkaar op voor de nationale titel. En het werd een spannende strijd! 

Vincent Vluggen wint YET Zwitserland

Vincent Vluggen heeft in Zurich, Zwitserland, de laatste stop van de Youth Euro Trophy (YET) gewonnen. Met o.a. een perfect game in de voorronde trok hij de zege naar zich toe.

Rectificatie tabloid Bowlen.nl

In de laatste Bowlen.nl, die begin deze maand bij al onze leden op de mat viel, stonden diverse fouten in de verslaggeving over de NK Jeugd 2022.