De genomineerden voor Vrijwilligster van het Jaar zijn bekend

maandag 29 juni 2020

We zijn deze week toe aan de verkiezing van Vrijwilligster van het Jaar. De genomineerden zijn: Marieke de Jong, Christianne Kerckhoffs en Jannie Westerdijk.

Misschien ook interessant...

Vanaf 10 t/m 17 oktober: NK 50+ Handicap

Zondag 10 oktober starten de Nederlandse kampioenschappen 50+ handicap in Dolfijn - The Plays to Be - in Tilburg. Zondag 17 oktober worden de finales gespeeld in de zes verschillende klassen.

Team NL Bowling klaar voor WK U21 in Zweden

Dinsdag 21 juni starten de Wereldkampioenschappen voor spelers t/m 21 jaar. In Helsingborg, Zweden, is Team NL Bowling aanwezig met 4 heren en 2 dames. Na de WK afgelopen november, zijn die de tweede kampioenschappen waarbij volgens nieuwe formats gespeeld wordt.

9 april: Bijscholing trainers en clinic i.s.m. OCB EBF Nederlands trainingscentrum

Zaterdag 9 april organiseren we een bijscholing voor trainers met een NBF/EBF Level I, II of III diploma. Tegelijkertijd organiseert trainer Ben van Spronsen een clinic voor bowlers. Dit doet hij samen met o.a. Daria Pajak, Poolse sterspeler die o.a. uitkomt in de PWBA.

Sportakkoord centraal tijdens online verenigingsoverleg 9 januari

We starten het nieuwe jaar direct met een online verenigingsoverleg, gratis toegankelijk voor bestuursleden van alle aangesloten verenigingen. Tijdens het overleg van 9 januari vertellen we jullie wat het Sportakkoord is en welke kansen dit jouw vereniging de komende jaren biedt.