De genomineerden voor Speler van het Jaar zijn bekend

zondag 7 juni 2020

We zijn deze week toe aan een nieuwe categorie bij de NBF Awards: De Speler van het Jaar. Ondanks dat het seizoen vroegtijdig is afgebroken zijn het afgelopen jaar weer veel knappe prestaties geleverd, toernooien gewonnen, grote progressie geboekt en internationale medailles veroverd.

We zijn deze toe aan een nieuwe categorie bij de NBF Awards: De Speler van het Jaar.

Ondanks dat het seizoen vroegtijdig is afgebroken zijn het afgelopen jaar weer veel knappe prestaties geleverd, toernooien gewonnen, grote progressie geboekt en internationale medailles veroverd. Dit jaar zijn de genomineerden voor Speler van het Jaar:

- Luc de Vries
- Nico Thienpondt
- Jord van Weeren

De komende dagen besteden we individueel aandacht aan de genomineerden op onze Social Media kanalen alvorens we vrijdag de winnaar bekend maken. Gefeliciteerd aan alle genomineerden.

Misschien ook interessant...

Zoomer en Cosgrove winnen finale 50+ Master Tour

Zondag 21 augustus zijn de finales van de 50+ Master Tour 2021-2022 gespeeld in Franky's Nieuwegein. Anja Zoomer en Paul Cosgrove sloten de tour af als eindwinnaars.

Van Weeren, Gonzales en Passies winnen Masterfinales Sport Bowling Tour

In het weekend van Hemelvaart werden in Bowling de Kruitmolen (Middelburg) de Mastersfinales van de Sport Bowling Tour (SBT) georganiseerd. Ruim 150 leden waren dit seizoen actief in de SBT, waarvoor in drie klassen finales werden gespeeld.

Nieuwe Youth Euro Trophy gestart zonder Nederlands eremetaal

In Southampton is in het weekend van 7 & 8 september een nieuw seizoen van de Youth Euro Trophy gestart, de Europese tour voor jeugd en jong senioren. Ondanks diverse goede prestaties vielen vielen er helaas geen landgenoten in de prijzen.

Deze week op de mat: Bowlen.nl editie oktober

Deze week is een nieuwe Bowlen.nl verschenen. Later dan gepland, maar met een goede reden: Veel aandacht voor een uitgebreide terugblik op de Europese jeugdkampioenschappen die in september door de NBF in Tilburg zijn georganiseerd.