De Eindhovense BV is de Vereniging van het Jaar

vrijdag 19 juni 2020

De Eindhovense BV is verkozen tot Vereniging van het Jaar dankzij hun innovatieve manier van handelen tijdens de corona crisis. Gefeliciteerd!

Misschien ook interessant...

1x goud, 2x zilver en 1x brons voor landgenoten tijdens YET-stop Nederland

Dat het internationale deelnemersveld dit jaar sterk was bij het 20e Brunswick Open Internationaal YET Toernooi in Nieuwegein blijkt al uit een overzicht van de winnaars. In 7 van de 8 divisies ging een buitenlandse speler er met de toernooizege vandoor. En dat is wel eens anders geweest.

We mogen weer, maar anders dan anders

Het is vandaag 1 september, traditioneel de start van het nieuwe bowlingseizoen! We zijn blij dat dit, ondanks dat coronavirus dat nog altijd aanwezig is, ook voor 2020-2021 het geval is. We mogen weer, maar voorlopig nog wel anders dan anders.

We mogen weer!

Of je nou direct voor die perfect game gaat of blij bent wanneer een paar ballen de pins daadwerkelijk raken: Vanaf woensdag 1 juli mogen we in heel Nederland weer bowlen! En wat hebben we het gemist.

Dit weekend is de ontknoping van de NK 50+ Handicap

Dit weekend worden in Dolfijn - The Plays to Be - de Nederlandse 50+ Handicap hervat. Zondagmiddag weten we wie zich de nieuwe Nederlandse kampioenen mogen noemen!