De Daltons uit Hellevoetsluis zijn Team van het Jaar

vrijdag 5 juni 2020

De Daltons uit Hellevoetsluis en uitkomend in de NTL Hoofdklasse zijn verkozen tot Team van het Jaar. Dankzij hun knappe prestaties en grote voorsprong in de competitie zijn ze verkozen.

De Daltons uit Hellevoetsluis en uitkomend in de NTL Hoofdklasse zijn verkozen tot Team van het Jaar. Dankzij hun knappe prestaties en grote voorsprong in de competitie zijn ze verkozen.

Het team bestaat uit spelers Ed van Bever, Ad Roox, John Hagens, Davey Roseboom, Peter de Wit en teamcaptain Ed van der Blom. De trotse teamcaptain is erg blij met de onderscheiding:,, We zijn vereerd als team en als teamcaptain ben ik erg trots op de mannen.''

We willen ook onze waardering uitspreken voor de andere genomineerden: de Tilburg Dolphins en het Stedenteam 50+ van de Nieuwegeinse BV voor hun knappe prestaties dit jaar.

Volgende week gaan we verder met de NBF Awards. Dit maal komt de Speler van het Jaar aan bod.

Misschien ook interessant...

EK jeugd in Tilburg: Nog ruim 6 weken

De Europese jeugdkampioenschappen worden dit jaar in Tilburg gespeeld, met de Nederlandse Bowling Federatie als trotse organisator. Met nog 6,5e week tot de openingsceremonie is het de hoogte tijd voor een update.

Extra overleg gepland voor Nationale Trio Leagues

In het weekend van 17 & 18 oktober staat de eerste speelronde van de Nationale Trio Leagues (NTL) op het programma. De NBF communiceert deze week de plannen om de competitie op een verantwoorde manier van start te laten gaan.

Paling, Fens en titelverdediger Bergmann klaar voor de ECC

Woensdag 26 oktober gaan de European Championships of Champions van start in Olomouc, Tsjechië. Nederland wordt vertegenwoordigd door titelverdediger Mike Bergmann en Nederlandse kampioenen Lindsey Paling en Youri Fens.

Gezocht: noorderlingen en oosterlingen met technisch inzicht

Heb jij belangstelling voor techniek en affiniteit met (wedstrijd)bowlen? Dan is de rol van Baaninspecteur bij het Nationaal Bowling Instituut (NBI) misschien wel iets voor jou.