Dag Der Kampioenen 2023 in Lucky's Bowling Warmond

vrijdag 7 juli 2023

De Dag Der Kampioenen 2023 wordt van 20 augustus t/m 3 september georganiseerd op de 20 banen van Lucky's Bowling in Warmond. Met de DDK 2023 sluiten we het huidige seizoen af en openen we het nieuwe seizoen.

Strijd der kampioenen
Het seizoen 2022-2023 nadert het einde, dus de meeste leagues, toernooien en kampioenschappen zijn inmiddels gespeeld. Samen hebben al die evenementen vele kampioenen opgeleverd. Veel van hen kunnen die overwinning bekronen met de titel tijdens de Dag Der Kampioenen 2023. De inschrijving daarvoor is nu geopend.

Op 20, 26 en 27 augustus organiseren we voorrondes, waarna op 2 september de finales voor de jeugd en op 3 september de finales voor de senioren worden gespeeld. 

Het registreren van deelnemers kan via een online formulier. We vragen bestuursleden van verenigingen hun kampioenen aan ons door te geven. Een lid kan zichzelf dus niet bij ons aanmelden.

Welke categorie speel ik?
Omdat de DDK precies over de grens van twee seizoenen wordt gespeeld, krijgen we nog wel eens de vraag in welke categorie iemand mag deelnemen. We hanteren daarbij de regel dat iemand deelneemt in de categorie waar hij of zij dit seizoen actief is. Als voorbeeld: Iemand is komt dit seizoen uit bij de aspiranten, maar is vanaf 1 september junior, dan speelt dit lid tijdens de DDK mee bij de aspiranten.

Klik hier voor meer informatie en het volledige programma.

Via onderstaande banner komen bestuursleden direct bij het online registratieformulier uit.

We hopen in augustus vele kampioenen te mogen verwelkomen in Warmond, tot dan! 


 

Misschien ook interessant...