D-bowlen: Competitie start zaterdag 5 oktober

donderdag 3 oktober 2019

Zaterdag starten ook de bowlers van de KNDSB, de dovensportbond, aan hun competitie van dit seizoen. Sinds 2018 werkt de NBF samen met de KNDSB, ter promotie van de bowlingsport onder mensen met een auditieve beperking.

Zaterdag starten ook de bowlers van de KNDSB, de dovensportbond, aan hun competitie van dit seizoen. Sinds 2018 werkt de NBF samen met de KNDSB, ter promotie van de bowlingsport onder mensen met een auditieve beperking.

Nieuw team na organisatie clinic
In Eindhoven wordt 5 oktober gestart met de competitie seizoen 2019-2020. De volgende verenigingen vaardigen teams af: ADSV BC Amstelstad, BC Rotterdam, DBC Utrecht, BC Het Zuiden-Tilburg, DBC Purmerend, DSV Almere en Liever Sportief-Arnem.

De club uit Arnhem is nieuw en dat komt mede door de succesvolle organisatie van een clinic afgelopen zomer, waarbij de NBF op de achtergrond ondersteuning heeft geboden. Een prachtig resultaat na alle tijd en energie die er door de vrijwilligers van de KNDSB ingestoken is. Het aantal bowlende leden met een auditieve beperking heeft nu bijna de 100 bereikt.

10 teams komen dit seizoen in actie in de Hoofdklasse, 10 teams in de 1e klasse. Per wedstrijddag worden 6 games gebowld, te beginnen in Mega Bowling Woensel. Uitslagen en meer nieuws over D-bowlen en onze samenwerking met de KNDSB vind je op deze pagina: http://nbf.bowlen.nl/Voorleden/D-bowlen.aspx

Misschien ook interessant...

Terugblik op online verenigingsoverleg 13 april

Dinsdag 13 april stond weer een online verenigingsoverleg op het programma. Tijdens deze overleggen, die iedere zes weken plaatsvinden, komen bestuurders van aangesloten verenigingen bij elkaar om in gesprek te gaan met elkaar en met bestuursleden en bureaumedewerkers van de NBF.

Paling en Stinissen klaar voor deelname aan QubicaAMF World Cup 2020

Vrijdag 15 november stappen Lindsey Paling, Michell Stinissen, coach Ron van den Bogaard en de ouders van Lindsey in het vliegtuig voor een vlucht naar Palembang, Indonesië. Daar wordt zondag 17 november de 55e editie van de QubicaAMF World Cup geopend, die maandag 18 november van start gaat.

Wijziging sportreglement ingetrokken

Een week na onze communicatie over enkele wijzigingen in ons sportreglement komen wij terug op deze beslissing. Wij lichten graag toe waarom een eerder genomen besluit per direct wordt ingetrokken.

Nederlanders succesvol tijdens YET Finals

Donderdag 18 mei werden in Wommelgem (België) de finales van de Youth Euro Trophy (YET) gespeeld. Inmiddels geheel volgen traditie werd er door onze jeugdige landgenoten goed gepresteerd!