Cursisten ronden trainersopleiding Level I af

maandag 6 februari 2023

Zaterdag 4 februari vond de laatste cursusdag plaats van onze trainersopleiding op Level I. Bij Olround Bowling Veenendaal, waar we alle cursusdagen heel prettig verbleven, ronden de zeven cursisten de opleiding af. Zij kunnen nu de baan op om alle theorie in de praktijk te brengen binnen hun verenigingen.

Nieuwe trainers
Met het afronden van deze opleiding zijn de verenigingen van de cursisten weer een trainer rijker. Tijdens de opleiding hebben zij kennis gemaakt met de laatste trends en ontwikkelingen binnen de bowlingsport, hebben zij inzicht gekregen in trainingsvormen en is geleerd hoe zij die kennis het best kunnen overbrengen aan met name beginnende bowlers. En dat is voor die beginnende bowler heel prettig, want zo kent de bowler een goede start binnen de sport. Doordat een trainer vervolgens ook met leuke oefeningen in staat is om de trainingen uitdagend te houden, waarbij de bowler merkt steeds beter te worden, zijn wij ervan overtuigd dat ook het spelplezier blijft. Met name bij kinderen, maar natuurlijk ook voor oudere bowlers is het heel belangrijk om op die manier van de sport te kunnen genieten.

We feliciteren de cursisten met het afronden van de opleiding, wensen hen veel succes in de praktijk en hopen snel het definitieve certificaat te mogen overhandigen na het maken van voldoende trainingsuren.

Voor meer informatie over de opleidingen van de NBF, klik hier.



De cursisten, met v.l.n.r.: Joshua Gonzales, Marcel Weggemans, Jessica van Grootheest, Kevin Peeters, Tim Kraus en Ramon Hoeks. Gu-Anne van den Heuvel ontbreekt op de foto. (klik voor vergroting)
 

Misschien ook interessant...