Clinic met Nederlands kampioen Mark Jacobs op YouTube

woensdag 19 juli 2023

Deze week verzorgde Nederlands kampioen en international Mark Jacobs een clinic voor YouTubers Don de Jong, Roy 'Royalistiq' Beszelsen & Okke Veilbrief. Het resultaat van het bezoek aan Bowling Menken in Leiden is nu te zien op YouTube.

Clinic
Het was weer een nieuwe ervaring voor Mark Jacobs, zo'n clinic waarbij de camera's constant bleven draaien. De energie zat er goed in bij de gasten en na de nodige woordgrappen over bowlen, kon gestart worden met de clinic, waar met name Royalistiq erg naar uit keek. Hij is regelmatig op de bowlingbaan te vinden en wilde wel eens wat tips ontvangen van een pro.

De clinic ging van de hak op de tak, er zat geen lijn in, maar gedurende de twee uur durende clinic, werden alle items aangetikt: Waar moet ik op mikken? Hoe moet ik de bal vasthouden? Waarom gooi je met een boogje? Waarom ziet jouw bowlingbal er anders uit? De jongens waren oprecht geïnteresseerd, vooral in het gooien met effect. 

Waar met name De Jong vooraf wat twijfels had over de activiteit, eindigde hij super enthousiast na de gevolgde clinic. En daar zijn wij natuurlijk blij mee. Aanleg hebben ze zeker, al moest Royalistiq in een afsluitende wedstrijd toch zijn meerdere erkennen in Mark.

Bekijk het resultaat hier:
 

 
 

Boek ook een clinic
Lijkt het jou ook leuk om met vrienden of collega's een clinic te krijgen van één van onze internationals, neem dan contact met ons op per e-mail om de mogelijkheden te bespreken. Naast dat je zelf een leuke tijd op de baan hebt, ondersteun je ook de spelers van Team NL Bowling op weg naar een volgend kampioenschap.

Misschien ook interessant...