BV Haarlem verdedigt titel Stedenontmoeting Senioren met succes

zondag 3 april 2022

In het eigen Bison Bowling Haarlem heeft BV Haarlem de Stedenontmoeting Senioren 2022 gewonnen! Het betekent, na een 'lockdown pauze' van 2 jaar, de 4e titel op rij!

Vooraf was BV Haarlem één van de favorieten, samen met de Nieuwegeinse BV, die de titel eerder 3x achter elkaar wist te winnen. De twee verenigingen namen vanaf game 1 ook direct de leiding, waarbij BV Haarlemmerliede gedurende de dag wist aan te haken. 

Onder aanvoering van sterspelers van deze dag, Wendy Kok & Jeffrey van de Wakker, wist BV Haarlem de titel toch weer binnen de slepen. Op slechts 86 pins (10111 vs. 10025) werd de Nieuwegeinse BV uiteindelijk tweede. BV Haarlemmerliede won het brons, voor BV Leiden Zuid West, BV Spijkenisse, BV Bally's Rijswijk en BV Heiloo. Helaas moest BV Julianadorp zich vanochtend afmelden door een te kort aan de beschikbare spelers.

Onze felicitaties gaan naar het team van BV Haarlem, onder aanvoering van Eric Kok.

Klik hier voor een link naar de volledige eindstand. Ook vind je daar een overzicht van alle individuele scores, waaruit blijkt dat international Jord van Weeren vandaag individueel de sterkste was met 1249 (gem. 249,80). Het podium, met BV Haarlem op de hoogste tree (klik voor vergroting)

Misschien ook interessant...

BV Zutphen wint Stedenontmoeting Senioren 2023

In het weekend van 1 & 2 april organiseerden we een vernieuwde editie van de Stedenontmoeting Senioren in Apeldoorn. Verenigingen konden maximaal 3 trio teams inzenden. Het 2e team van BV Zutphen kwam na een geslaagd weekend als beste uit de bus.

NTL speeldag 16 januari wordt verplaatst

Op dit moment is bekend dat alle bowlingcentra in Nederland zeker tot en met 14 januari gesloten moeten blijven i.v.m. de maatregelen omtrent het coronavirus. Omdat we van mening zijn dat teams minimaal 14 dagen voorafgaand aan een speeldag in de gelegenheid moeten zijn te trainen en/of huisleague te spelen en omdat nu nog onzeker is of de lockdown voor bowlingcentra 14 januari eindigt, hebben we het besluit genomen de speeldag van 16 januari 2022 te verplaatsen. Het is daarbij onze intentie de speeldag te verplaatsen naar zondag 12 juni 2022.

Dag der Kampioenen 2022 van start gegaan

Zaterdag 20 augustus is in Dordrecht de Dag der Kampioenen van start gegaan. Het officieuze slot van de voorgaande seizoen en daarmee direct de aftrap voor een nieuw bowlingseizoen.

Inschrijving Stedenontmoeting Senioren geopend

We mogen weer en daarom is de inschrijving voor de Stedenontmoeting Senioren 2022 geopend. Na diverse lockdowns is dit een mooie gelegenheid om het verenigingsgevoel weer op te roepen en het op te nemen tegen andere verenigingen uit heel het land.