BV Haarlem verdedigt titel Stedenontmoeting Senioren met succes

zondag 3 april 2022

In het eigen Bison Bowling Haarlem heeft BV Haarlem de Stedenontmoeting Senioren 2022 gewonnen! Het betekent, na een 'lockdown pauze' van 2 jaar, de 4e titel op rij!

Vooraf was BV Haarlem één van de favorieten, samen met de Nieuwegeinse BV, die de titel eerder 3x achter elkaar wist te winnen. De twee verenigingen namen vanaf game 1 ook direct de leiding, waarbij BV Haarlemmerliede gedurende de dag wist aan te haken. 

Onder aanvoering van sterspelers van deze dag, Wendy Kok & Jeffrey van de Wakker, wist BV Haarlem de titel toch weer binnen de slepen. Op slechts 86 pins (10111 vs. 10025) werd de Nieuwegeinse BV uiteindelijk tweede. BV Haarlemmerliede won het brons, voor BV Leiden Zuid West, BV Spijkenisse, BV Bally's Rijswijk en BV Heiloo. Helaas moest BV Julianadorp zich vanochtend afmelden door een te kort aan de beschikbare spelers.

Onze felicitaties gaan naar het team van BV Haarlem, onder aanvoering van Eric Kok.

Klik hier voor een link naar de volledige eindstand. Ook vind je daar een overzicht van alle individuele scores, waaruit blijkt dat international Jord van Weeren vandaag individueel de sterkste was met 1249 (gem. 249,80). Het podium, met BV Haarlem op de hoogste tree (klik voor vergroting)

Misschien ook interessant...