Bowlen voor Sophia - een groot succes

dinsdag 13 augustus 2024

Op 5 en 6 juli 2024 vond de tiende editie van de Nacht voor Sophia plaats, een evenement dat wederom een groot succes bleek te zijn. Dit jaarlijkse evenement, georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers, heeft opnieuw een indrukwekkend bedrag ingezameld voor het Sophia Kinderhersencentrum. Dankzij de inzet van deelnemers, de vrijgevigheid van donateurs, en de steun van geweldige sponsors, is er dit jaar opnieuw meer dan €10.000,- opgehaald.

Het Sophia Kinderhersencentrum, onderdeel van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis, zet zich in voor kinderen met hersenaandoeningen. Het centrum biedt gespecialiseerde zorg en doet baanbrekend onderzoek om kinderen met neurologische problemen een betere toekomst te bieden. Elk jaar wordt de Nacht voor Sophia georganiseerd om fondsen te werven voor deze belangrijke missie.

Het succes van de tiende editie van de Nacht voor Sophia was te danken aan de fantastische sfeer en de gastvrijheid van Dolfijn - the plays to be - in Tilburg. Dankzij de flexibiliteit en medewerking van deze locatie konden de 16 deelnemende teams zich volledig richten op hun sportieve prestaties en het gemeenschappelijke doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Sophia Kinderhersencentrum.

De organisatie kijkt nu al uit naar de elfde editie van de Nacht voor Sophia, die gepland staat op 5 en 6 juli 2025. Het doel is om volgend jaar met 24 teams aan de start te verschijnen, wat niet alleen meer competitie, maar ook meer vreugde en gezelligheid zal brengen.

Doe jij volgend jaar ook mee? Samen kunnen we een verschil maken voor het Sophia Kinderhersencentrum! Klik hier voor meer informatie. 

Bowlen voor Sophia - een groot succes

Misschien ook interessant...