Bowlen.nl valt deze week bij alle leden op de mat

woensdag 21 april 2021

Vrijdag 23 april ontvangen alle leden aangesloten bij de NBF een nieuwe Bowlen.nl. Hopelijk voor het laatst staat ook in deze editie corona centraal.

Vrijdag 23 april ontvangen alle leden aangesloten bij de NBF een nieuwe Bowlen.nl. Hopelijk voor het laatst staat ook in deze editie corona centraal.

Cover
Regerende Nederlands kampioen junioren en jeugdinternational Milan Scheffer vindt je terug op de cover van de nieuwste Bowlen.nl. Onze redactie ging bij hem op bezoek in Leiden en ging in gesprek over bowlen in coronatijd.

Interviews
Ook in deze editie van Bowlen.nl vind je weer veel interviews terug, onder andere met NBF-leden Ad van Zitteren, al jaren actief in de bowlingsport met diverse vrijwilligerspetten op. Met Remy Wieffer, bowler uit Overijssel die in 2020 verantwoordelijk was voor de laatste 300 game. En met Denise Blankenzee, die in Amerika bowlen met studeren combineert op jacht naar het hoogst haalbare.

Bondscoach Mariska van den Bos vertelt over het mentale aspect van onze sport, terwijl Lia Fievet ons bijpraat over de stand van zaken binnen het 50+ bowlen.

Natuurlijk komt ook de coronacrisis aan bod, in gesprekken met NBF-directeur Arjan de Vries en NBF-bestuurslid en tevens bowlingondernemer Elco Gorter.

Leden werven
In de rubriek 'leden werven' vertelt Kevin Reeuwijk, voorzitter van BV Dekker Zoetermeer, hoe zijn vereniging de ledenwerving organiseert.

Ook de vaste rubrieken als Pinfall, Raak!, Pinup, Bowling Academy en de columns van NBF-voorzitter Bob Schut en Gert-Jan Onvlee, redacteur Bowlen.nl, komen in deze editie weer aan bod.

We wensen je veel leesplezier met de nieuwe Bowlen.nl, vanaf vrijdag bij je thuis.

Misschien ook interessant...

Team NL Bowling heren bereiken EK-finale Team Event

Tijdens de Europese kampioenschappen heren in Helsinki hebben de heren van Team NL Bowling de finale gehaald van het Team Event. Vrijdagmiddag om 13.00 uur nemen de heren het op tegen Italië, de wereldkampioen van 2018.

WBTR: nieuwe, belangrijke wet voor bestuursleden

Op 1 juli 2021 gaat de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) in. Dit lijkt ver weg, maar elke sportvereniging en stichting heeft deze tijd écht nodig om zaken te regelen.

Cursisten ronden trainersopleiding Level I af

Zaterdag 4 februari vond de laatste cursusdag plaats van onze trainersopleiding op Level I. Bij Olround Bowling Veenendaal, waar we alle cursusdagen heel prettig verbleven, ronden de zeven cursisten de opleiding af. Zij kunnen nu de baan op om alle theorie in de praktijk te brengen binnen hun verenigingen.

BV 't Karrewiel Delft nodigt Team NL Bowling uit ter promotie van de vereniging

Zaterdag 14 september is Team NL Bowling te gast in Delft, waar het in samenwerking met de vereniging een clinic organiseert ter promotie van de sport. Een mooi initiatief!