Bowlen.nl valt deze week bij alle leden op de mat

woensdag 21 april 2021

Vrijdag 23 april ontvangen alle leden aangesloten bij de NBF een nieuwe Bowlen.nl. Hopelijk voor het laatst staat ook in deze editie corona centraal.

Vrijdag 23 april ontvangen alle leden aangesloten bij de NBF een nieuwe Bowlen.nl. Hopelijk voor het laatst staat ook in deze editie corona centraal.

Cover
Regerende Nederlands kampioen junioren en jeugdinternational Milan Scheffer vindt je terug op de cover van de nieuwste Bowlen.nl. Onze redactie ging bij hem op bezoek in Leiden en ging in gesprek over bowlen in coronatijd.

Interviews
Ook in deze editie van Bowlen.nl vind je weer veel interviews terug, onder andere met NBF-leden Ad van Zitteren, al jaren actief in de bowlingsport met diverse vrijwilligerspetten op. Met Remy Wieffer, bowler uit Overijssel die in 2020 verantwoordelijk was voor de laatste 300 game. En met Denise Blankenzee, die in Amerika bowlen met studeren combineert op jacht naar het hoogst haalbare.

Bondscoach Mariska van den Bos vertelt over het mentale aspect van onze sport, terwijl Lia Fievet ons bijpraat over de stand van zaken binnen het 50+ bowlen.

Natuurlijk komt ook de coronacrisis aan bod, in gesprekken met NBF-directeur Arjan de Vries en NBF-bestuurslid en tevens bowlingondernemer Elco Gorter.

Leden werven
In de rubriek 'leden werven' vertelt Kevin Reeuwijk, voorzitter van BV Dekker Zoetermeer, hoe zijn vereniging de ledenwerving organiseert.

Ook de vaste rubrieken als Pinfall, Raak!, Pinup, Bowling Academy en de columns van NBF-voorzitter Bob Schut en Gert-Jan Onvlee, redacteur Bowlen.nl, komen in deze editie weer aan bod.

We wensen je veel leesplezier met de nieuwe Bowlen.nl, vanaf vrijdag bij je thuis.

Misschien ook interessant...