Bowlen als Mission Impossible op televisie vanavond

dinsdag 26 oktober 2021

In het nieuwe programma Missionss Impossible van SBS6 staat vanavond bowlen centraal: Deelnemer Mats gaat met behulp van international Denise Blankenzee en coach Jack Edelaar proberen de onmogelijke missie tóch te behalen!

In het nieuwe programma Missions Impossible van SBS6 staat vanavond bowlen centraal: Deelnemer Mats gaat met behulp van international Denise Blankenzee en coach Jack Edelaar proberen de onmogelijke missie tóch te behalen!

Kijk vanavond om 20.30 uur naar SBS6
Onbekende Nederlanders krijgen een onmogelijke missie waarmee ze 10.000 euro kunnen winnen. Nemen ze de uitdaging aan, dan krijgen ze precies één maand de tijd om te trainen voor hun doel. In deze aflevering krijgt spring in 't veld Judi de uitdaging om een echte hole in one te slaan. Ook krijgt Mats een missie om te leren bowlen, ondanks zijn autisme en krijgt conductrice Patricia de opdracht om de trein in te wisselen voor een echte driftende raceauto.

De missie van Mats: Gooi 3 strikes achter elkaar binnen een tijdsbestek van 3 uur!

We zijn super benieuwd of het Mats gaat lukken en gaan vanavond om 20.30 uur zeker kijken naar Missions Impossible op SBS6.

Misschien ook interessant...

Schrijf je nu in voor de Ton Zandboer Cup 2020

Voor de editie van 2020 hebben we ook direct de locatie voor de finale vast gelegd: Tilburg! Omdat we in 2020 afscheid nemen van Ton Zandboer als NBF-bestuurder, Tilburger in hart en nieren én naamgever van deze cup.

Om ook die laatste teams de mogelijkheid te bieden in te schrijven voor de Ton Zandboer Cup kan er nog t/m 31 december voor dit leuke evenement worden ingeschreven. Mis het niet!

Hoe geven jullie invulling aan deze corona-stop?

Op de meeste plaatsen kan nog beperkt gebowld worden, maar over het algemeen liggen onze reguliere verenigingsactiviteiten stil. Hoe geeft jouw vereniging invulling aan deze verplichte stop?

Hoofddorps Helden: Els & Leander kijken uit naar NK G-bowlen

Het mooie aan de bowlingsport is dat iedereen het kan doen! Dat laten we ook zien tijdens de NK 2023, de kampioenschappen voor álle bowlers. In de serie 'Hoofddorps Helden' maken we kennis met een grote diversiteit aan bowlers, die in Hoofddorp de local hero's zijn om te komen aanmoedigen! 

Dinsdag 13 april is het volgende online verenigingsoverleg

Dinsdag 13 april, de avond van een nieuwe persconferentie van demissionair Premier Rutte, organiseert de NBF weer een online verenigingsoverleg voor de bestuursleden van alle aangesloten verenigingen.