Bowlen 1e kerstdag op televisie bij Zappsport

woensdag 15 december 2021

Zaterdag 25 december, 1e kerstdag inderdaad, staat bowlen centraal in de Battle van het programma Zappsport. De meisjes en de jongens nemen het op de banen van Lucky's Bowling Warmond tegen elkaar op in strijd om de beker en de eeuwige roem.

Zaterdag 25 december, 1e kerstdag inderdaad, staat bowlen centraal in de Battle van het programma Zappsport. De meisjes en de jongens nemen het op de banen van Lucky's Bowling Warmond tegen elkaar op in strijd om de beker en de eeuwige roem.

Ter voorbereiding op die battle werden de teams gecoacht door spelers van Team NL Bowling. Beejée Westerdijk coachte het meisjesteam en de jongens werd gecoacht door Jord van Weeren! In de ochtend op 1e kerstdag gaan we zien welk team er met de winst vandoor ging.

Wij kijken er natuurlijk vooral naar uit dat onze sport op nationale televisie te zien is. Dat is nog eens een goede start van de kerstdagen in een eind waar we al genoeg teleurstellingen moeten verwerken! We wensen je dan ook veel kijkplezier!

Zappsport - The Bowling Battle: zaterdag 25 december om 08.45 uur op NPO 3

Misschien ook interessant...

Bekijk ons opleidingsaanbod voor 2021-2022

Als lid van de NBF kun je deelnemen aan diverse opleidingen om je trainersdiploma's te halen of opgeleid te worden tot wedstrijdleider, zodat jij de wedstrijden van jouw vereniging in goede banen kunt leiden. Bekijk nu ons aanbod voor seizoen 2021-2022.

Hoofddorps Helden: Moeder en zoon klaar voor NK D-bowlen

Het mooie aan de bowlingsport is dat iedereen het kan doen! Dat laten we ook zien tijdens de NK 2023, de kampioenschappen voor álle bowlers. In de serie 'Hoofddorps Helden' maken we kennis met een grote diversiteit aan bowlers, die in Hoofddorp de local hero's zijn om te komen aanmoedigen.

Update coronavirus: Opheldering over huidige richtlijnen

Het is halverwege december en nooit hadden wij gedacht vandaag de dag nog updates te schrijven over het coronavirus. Toch is het de hoogste tijd om weer eens wat zaken op een rijtje te zetten!Het is halverwege december en nooit hadden wij gedacht vandaag de dag nog updates te schrijven over het coronavirus. Toch is het de hoogste tijd om weer eens wat zaken op een rijtje te zetten!

We mogen weer!

Of je nou direct voor die perfect game gaat of blij bent wanneer een paar ballen de pins daadwerkelijk raken: Vanaf woensdag 1 juli mogen we in heel Nederland weer bowlen! En wat hebben we het gemist.