Binnenkort op de mat: Een nieuwe Bowlen.nl

woensdag 15 maart 2023

In de week van 20 maart valt ie bij alle NBF-leden op de mat: De nieuwe Bowlen.nl. Naast berichten over diverse toernooien en kampioenschappen van de afgelopen tijd, vind je er ook diverse interviews en vaste items als 'Terug in de tijd' en 'Bowling Academy'. 

Interviews
Naast interviews met leden Anouk Keizer, Jos Homan, Mark Jacobs en Inge Hazeleger, komen ook NBF-directeur Arjan de Vries, NBF-bureaumanager Jan Jaap van der Sar en voorzitter van de NVB, Frits van Dijk, aan het woord. Ook doet Denise Blankenzee weer verslag van haar avonturen in Amerika, waar zij de sport combineert met haar studie.

In het item 'De 300 in twaalf vragen' vertelt de 29-jarige Luc de Vries, lid in Leusden, over zijn allereerste perfect game. In 'Terug in de tijd' lees je over het E.V.A. Paastoernooi.

Bowlen.nl is een uitgave van de Nederlandse Bowling Federatie (NBF) met een onafhankelijke redactie. Bowlen.nl wordt toegezonden aan alle leden van de NBF en verschijnt 2x per jaar.


Misschien ook interessant...

Ontdek de mogelijkheden met Lanetalk

Vrijdag 11 juni deelden we een nieuwe challenge in het kader van de Back to Bowling Countdown, dit keer van onze scoringpartner Lanetalk. Hoog tijd om je eens bij te praten over de mogelijkheden die Lanetalk jouw biedt.

Aanstaande vrijdag: Samenvatting Weber Cup op RTL 7

Vrijdag 6 november zendt RTL 7 een uitgebreiden samenvatting uit van de Weber Cup 2020, de jaarlijkse strijd tussen Team Europa en Team USA. We vinden het natuurlijk super dat een nationale tv-zender aandacht besteedt aan de absolute top die onze sport te bieden heeft.

Geen EK Jeugd in 2020, Tilburg in 2021 in de herkansing

Vandaag is in overleg met ETBF en de gemeente Tilburg het besluit genomen dat Europese jeugdkampioenschappen 2020 niet in oktober te organiseren. Daarmee komen de kampioenschappen voor dit kalenderjaar te vervallen.

Brent de Ruiter wint YET stop in Frankrijk

Tijdens de derde stop van de Youth Euro Trophy (YET), de Europese tour voor jeugdtoernooien, heeft international Brent de Ruiter in zijn leeftijdscategorie gewonnen.