Binnenkort: Het 11e STORM Jeneverstad on Tour 50+ toernooi

maandag 4 december 2023

Van 6 t/m 14 januari wordt in Tilburg het STORM Jeneverstad on Tour georganiseerd, één van de grootste 50+ toernooien van het land en jij kunt nog meedoen, ook als je later in 2024 pas de 50 jaar aantikt. Het toernooi is tevens onderdeel van de 50+ Master Tour en de kwalificatieprocedure voor de ESC 2025 in Leipzig, Duitsland.

Inschrijven voor het toernooi kan via senioropen.nl. Organisator Ad van der Jagt vertelt meer over het toernooi:

Het organisatieteam gaat weer vol goede moed aan de slag met de 11e editie, die voor de vierde achtereenvolgende keer wordt gespeeld in Dolfijn - The plays to be, in Tilburg. Eigenaar Thomas Dol en zijn team staan in de startblokken om het toernooi weer tot een succes te maken.

Als toernooiorganisatie zijn we altijd weer blij om samen met onze hoofdsponsors Dolfijn en STORM dit grootse 50+ event van Nederland te kunnen organiseren. Er wordt tijdens ons toernooi gespeeld in 3 klassen: HCP Dames, HCP Heren en een gemengde SCRATCH klasse. De dames krijgen dan 10 bonuspunten. De speler bepaalt vooraf zelf in welke klasse wordt gespeeld.

Het format is 6 games Amerikaans voorronde en 6 games finale. Vóór elke serie is er baanonderhoud. Er zijn 48 finaleplaatsen en een prijzenpot, afhankelijk van het aantal deelnemers, van minimaal € 3135.-. De inschrijfprijs is € 45.-

De series staan gepland op:
- Zaterdag 6 januari om 11.00 uur
- Zondag 7 januari om 11.00 uur
- Vrijdag 12 januari om 14.00 uur en om 17.30 uur
- Zaterdag 13 januari om 09.30 uur en om 13.00 uur

Op zondag 14 janauri vinden alle finales plaats vanaf 10.30 uur. Ook dit jaar zijn er per serie extra prijzen (o.a. bowling materialen) te verdienen per klasse en ook worden er STORM bowlingballen verloot!

Weet je, dat je aan een 50+ toernooi mag deelnemen als je op enig moment in het lopende kalenderjaar “ADAM of EVA” ziet? Al met al genoeg redenen denken wij om, als je dat nog niet hebt gedaan, je aan te melden voor het toernooi. Dat kan bij voorkeur via het inschrijfformulier op de website of een e-mail te zenden aan de organisatie. Ale info kan je vinden op onze website, waaronder de series en deelnemerslijst.

Website: senioropen.nl

E-mail: Jeneverstad@senioropen.nl

Er zijn in diverse series nog plaatsen vrij, dus schroom niet om in te schrijven. Wij allen verwelkomen je graag in Tilburg.


 

Misschien ook interessant...