Bestuur ESBC Nederland uitgebreid met twee nieuwe leden

vrijdag 28 april 2023

Met Frans Middag en Ernst Jan Bodemann heeft het ESBC bestuur de twee versterkingen gevonden waar het naar op zoek was. Het bestuur bestaat naast voorzitter Lia Fievet, pennigmeester Frans Wagemakers en secretaris Adrie Janssen uit vijf personen.

Fievet: "Het heeft enige tijd op zich laten wachten, maar wij zijn enorm bij dat we het ESBC bestuur uit hebben kunnen breiden met twee zeer capabele personen. Beide bowlers hebben al een lange staat van dienst, zowel als bowlers als in andere disciplines van onze mooie sport. Wij zijn zijn er van overtuigd dat hun input zal bijdragen aan een nog breder spectrum binnen ons bestuur."

ESBC Nederland organiseert in opdracht van de NBF het NK 50+ scratch, het NK 50+ handicap en het NK 50+ dubbel. Verder organiseert ESBC Nederland o.a. de Master Tour 50+. Meer over wat ESBC Nederland voor jou als 50-plusser betekent lees je hier en op www.esbcnederland.nl.

Misschien ook interessant...

Uitkomen voor Nederland tijdens de ESC 2023? Dat kan!

Begin 2023 staan de European Senior Championships op het programma, in Aalborg, Denemarken. De NBF en ESBC Nederland zenden graag een team uit naar deze Europese kampioenschappen voor 50-plussers, waarvoor het kwalificatietraject bekend is gemaakt.

Titels verdeeld tijdens NK 50+ Scratch in Nieuwegein

Zondag 19 februari werden in Franky's Bowling Nieuwegein de finales van de Nederlandse kampioenschappen 50+ Scratch gespeeld. Het leverde de eerste Nederlandse kampioenen van het kalenderjaar op.

Schrijf je nu in voor de NK 50+ Dubbel

Van 22 t/m 29 mei worden de Nederlandse kampioenschappen 50+ Dubbel georganiseerd in Franky's Leiderdorp. Deze kampioenschappen worden zowel op scratch als handicap basis gespeeld.

Selectie ESC 2023 bekend

In januari staan de European Senior Championships 2023 op de wedstrijdkalender. Deze Europese kampioenschappen voor spelers van 50 jaar en ouder worden voor de tweede keer georganiseerd.