Bestel je prijzen met korting bij Sportprijzenkampioen.nl

dinsdag 22 november 2022

De NBF heeft dit jaar in Sportprijzenkampioen.nl een partner gevonden voor het verzorgen van alle prijzen tijdens Nationale Leagues en kampioenschappen. Ook NBF-verenigingen kunnen meeprofiteren van deze samenwerking.

Sport is plezier, sport is gezond, sport is samenwerken, maar sport is ook strijden om de prijzen. En wanneer je een wedstrijd of toernooi wint, wil je daar een mooie herinnering bij ontvangen in de vorm van een beker of medaille. In Sportprijzenkampioen.nl hebben wij een partner gevonden die ons keuze biedt uit een ruim assortiment aan sportprijzen en meedenkt met onze evenementen. We zijn dan ook blij met de samenwerking die we hebben met Sportprijzenkampioen.nl.

Ook NBF-verenigingen en leden kunnen profiteren van deze samenwerking. Bij bestelling van sportprijzen op sportprijzenkampioen.nl ontvang je 5% korting op de al zeer scherpe prijzen. Daarvoor moet je 2 dingen doen:
1. Vermeld "Nederlandse Bowling Federatie" in het opmerkingenveld. 
2. Kies bij de betaling voor 'directe overschrijving', dan wordt de bestelling direct verwerkt en ontvang je vanuit onze partner een factuur, waarin de korting verwerkt is. Je hoeft dus niet direct aan de betaling te voldoen, zoals op de website vermeld staat. Dat geldt voor andere klanten.

Mocht je in de buurt zijn, dan kun je overigens ook de winkel bezoeken: Dirk Snip Sportprijzen/Sportprijzenkampioen.nl, Middenweg 597 te Heerhugowaard.


Misschien ook interessant...

Doe mee aan de Stedenontmoeting Senioren 2023

In het weekend van 1 en 2 april organiseren we de Stedenontmoeting Senioren (SO) 2023. Dit jaar vindt de SO plaats in Bowling Apeldoorn en wordt er gespeeld in trio-teams.

Paling en De Ruiter winnen DDK 2022

Met de Dag der Kampioenen 2022 is het seizoen 2022-2023 officieel geopend en zijn de eerste kampioenen van het nieuwe seizoen gekroond.

Terug op de wedstrijdkalender: Arnhem Open, nieuwe stijl

Een nieuw toernooi is dit seizoen nog toegevoegd aan onze wedstrijdkalender: Arnhem Open. Of eigenlijk zijn het drie toernooien die in het Pinksterweekend worden georganiseerd.

Praat mee over Diversiteit & Inclusie en Ledenwerving

Dinsdag 29 november organiseren wij weer een nieuw online verenigingsoverleg, waarbij dit keer diversiteit & inclusie en ledenwerving centraal staan.