Bereikbaarheid bondsbureau tijdens feestdagen

woensdag 15 december 2021

De laatste twee weken van het kalenderjaar, rond kerst en oud & nieuw, is het NBF bondsbureau gesloten en zijn de bureaumedewerkers niet bereikbaar.

De laatste twee weken van het kalenderjaar, rond kerst en oud & nieuw, is het NBF bondsbureau gesloten en zijn de bureaumedewerkers niet bereikbaar. Het gaat om de periode tussen 20 december 2021 en 2 januari 2022.

Telefonisch is het in die periode niet mogelijk om contact met ons op te nemen. Mailen kan natuurlijk wel, waarbij de kans bestaat dat een reactie uitblijft tot (na) 3 januari 2022.

In de tussentijd houden we natuurlijk de ontwikkelingen rondom Covid-19 in de gaten en indien nodig worden op onze website nieuwe updates geplaatst.

Misschien ook interessant...

Zondag 22 mei starten de NK 50+ Dubbel

Van 22 t/m 29 mei worden de Nederlandse kampioenschappen 50+ Dubbel georganiseerd in Franky's Leiderdorp. Deze kampioenschappen worden zowel op scratch als handicap basis gespeeld.


Update coronavirus: Binnensport per 1 juli toegestaan, alle bowlingcentra open

Onder voorbehoud dat er de komende weken geen nieuwe piek ontstaat in het aantal coronapatiënten, mogen per 1 juli alle bowlingcentra in Nederland de banen weer openen. Wij zijn daar natuurlijk ontzettend blij mee.

Actie gewenst gebruikers KPN-mail: Voeg @nbfbowlen.nl toe aan 'vertrouwde verzenders'

Momenteel ervaren we problemen met uitgaande e-mailadressen die gelinkt zijn aan KPN, zoals @kpnmail.nl, @kpnplanet.nl, @planet.nl, @wxs.nl en @hetnet.nl. E-mails die wij versturen komen mogelijk in de spambox terecht of komen helemaal niet aan. Daar is door de gebruiker van het mailadres echter wel iets aan te doen.

Goed voorbeeld: BV Veldhoven actief aan de slag met ledenwerving

“Wij hebben veel potentiële leden naast recreanten, ook vrienden van leden, maar die willen niet per se iedere week gooien. Daar hebben wij ons aanbod op aangepast”, aldus Jos van Bracht, voorzitter van BV Veldhoven.