Beperkt aantal toeschouwers toegestaan bij NK

woensdag 5 augustus 2020

Nog een paar weken en dan barst op drie plekken in het land de strijd om de nationale titels los tijdens de Nederlandse kampioenschappen 2020! In verband met het coronavirus zien we ons genoodzaakt enkele maatregelen te treffen, die we nu alvast met je delen.

Nog een paar weken en dan barst op drie plekken in het land de strijd om de nationale titels los tijdens de Nederlandse kampioenschappen 2020! In verband met het coronavirus zien we ons genoodzaakt enkele maatregelen te treffen, die we nu alvast met je delen.

Eén toeschouwer per deelnemer
De meeste maatregelen zijn inmiddels bekend. De meest opvallende is dat we het aantal mensen dat tegelijkertijd in de centra aanwezig is willen controleren. Het is daarom per deelnemer toegestaan om één toeschouwer (ouder, coach of anders) mee te nemen. Dat is ook meteen de enige manier om toegang te krijgen tot het centrum.

Daarnaast blijven algemene maatregelen van kracht: Buiten de spelersruimte houden we 1,5e meter afstand, desinfecteer je handen regelmatig, blijf thuis bij klachten en betaal contactloos. Binnen de spelersruimte mag de 1,5e meter los gelaten worden.

Samen sterk
We leven in een bijzondere tijd en vooral een heel onzekere tijd. De verwachting is dat dit nog wel een tijdje zo zal blijven. Toch proberen we onze sport weer zoveel mogelijk op te pakken, waarbij we de landelijke protocollen en regels in acht blijven houden.

Ook voor de maatregelen hierboven geldt: Deze zijn opgesteld met de kennis van nu. Indien de situatie de komende weken verandert, passen wij waar nodig de organisatie aan en daarover informeren we dan z.s.m.

Schrijf je in!
De beste manier om bij de NK aanwezig te zijn: meedoen! Het aantal series per NK hebben we wat terug gebracht, er zijn in die open series nog enkele plekken beschikbaar om deel te nemen.

Ga naar https://nbf.bowlen.nl/Wedstrijdbowlen/NBFEvenementen/NKBowlen2020.aspx voor meer informatie over de verschillende NK.

Klik hier om je in te schrijven. Graag tot ziens in Nieuwegein, Warmond of Zoetermeer!

Misschien ook interessant...

Bowl Easy Heerlen pakt play-off ticket, Team Bowltech de koppositie

Zondag 10 april stond speeldag 6 van de Nationale Trio Leagues op het programma. Inzet was een plek bij de top 4, om zo uitzicht te houden op een mogelijk kampioenschap en weg te blijven van eventuele degradatie.

Team NL Bowling reünie tijdens EYC-finaledag

Met Team NL Bowling staan we aan de vooravond van enkele spannende, maar vooral mooie maanden. In april speelt onze U18 de EK in eigen land en in de zomer spelen onze dames- en herenteams de EK met als doel zich te plaatsen voor de WK in 2021. Het is heel verleidelijk om altijd vooruit te kijken, zeker met de ambities die we hebben.

TOP OF HOLLAND Kampioenschappen in Assen gespeeld

In sport- en evenementencentrum Pand 17 te Assen zijn op 9 en 10 juli de Top of Holland Kampioenschappen voor G-Bowlers gehouden.

Dit weekend: Kwalificatietoernooi voor ESC 2023 in Goes

De meeste bowlers genieten momenteel van hun zomerstop, maar dat geldt niet voor de deelnemers die in januari Nederland willen vertegenwoordigen tijdens European Senior Championships 2023 (ESC 2023) in Aalborg, Denemarken. Dit weekend wordt in Goes een kwalificatietoernooi gespeeld.