Back to Bowling Countdown - Week 2

donderdag 6 mei 2021

Deze week is het in de Back to Bowling Countdown tijd voor de eerste challenge: NBF-partner ODIN Sportwear is benieuwd naar de verhalen achter jouw bowlingshirt(s). Doe mee en maak kans op een gloednieuw shirt voor jou en je teamgenoten!

Deze week is het in de Back to Bowling Countdown tijd voor de eerste challenge: NBF-partner ODIN Sportwear is benieuwd naar de verhalen achter jouw bowlingshirt(s). Doe mee en maak kans op een gloednieuw shirt voor jou en je teamgenoten!

Challenge #1
Met dank aan onze partners kun je de komende weken tijdens de Back to Bowling Countdown leuke prijsjes winnen. Daar moet je dan wel iets voor doen. Deze week de challenge van ODIN Sportswear. In onderstaande video introduceert Marco de Bruijn de challenge. Vergeet niet door te scrollen naar beneden voor alle voorwaarden om kans te maken op een gloednieuw shirt.


Deel jouw verhalen met ons
Jouw bowlingshirts liggen al veel te lang in de kast. Hoogste tijd om ze er eens bij te pakken en ze weer wat aandacht te schenken. Aan welk shirt heb jij je mooiste herinnering? In welk shirt gooide jij je persoonlijke record? In welk shirt heb jij het meeste lol gehad? Die verhalen en alle andere mooie herinneringen aan bepaalde shirts, daar zijn we benieuwd naar. Uit alle inzendingen kiest ODIN Sportswear twee winnaars: Eén daarvan ontvangt een shirt voor zichzelf, de ander ontvangt een shirt voor zichzelf én de rest van het team waarmee league wordt gespeeld.

Hoe maak je kans?
Je maakt kans op een shirt, door jouw verhaal met ons te delen op instagram en/of facebook. Dat kan via een video of via een foto van je shirt, waarbij je jouw verhaal in de beschrijving deelt. Het is hierbij van belang dat zowel ODIN Sportswear als de NBF getagt worden, zodat je zeker weet dat wij jouw bijdrage te zien krijgen. Gebruik daarnaast de hashtag #backtobowling in je bericht en je maakt kans om te winnen.

De actie loopt t/m dinsdag 18 mei. De winnaars worden op vrijdag 21 mei bekend gemaakt in Back to Bowling Countdown - Week 4.

We kijken uit naar je verhaal. Veel plezier.

Klik hier voor meer informatie over de Back to Bowling Countdown.

Misschien ook interessant...

Doe mee met Storm Lightning Rounds, powered by Lanetalk

Lanetalk, scoringpartner van de NBF, en Storm komen met een nieuw mondiaal toernooi waar jij nu kunt deelnemen in 15 centra verspreid door heel Nederland. Speel jezelf in de finale eind juli en maak kans op prachtige prijzen uit de prijzenpot ter waarde van 10.000 euro.

Eindelijk weer een vol weekend voor Team NL Bowling

Dit weekend komen zowel de selecties van Team NL Bowling U18, dames én heren bij elkaar. En dat is lang geleden. Alle drie de selecties zijn in voorbereiding op de Europese kampioenschappen.

Paling 13e op de QubicaAMF World Cup

Tijdens de QubicaAMF World Cup in Indonesië is Lindsey Paling 13e geworden. Ze klom op de slotdag met 1593/8 nog twee plekken in de ranglijst, maar kwam daarmee nog steeds te kort voor een plek bij de beste 8.

Nieuwe kampioenen gekroond tijdens NK 50+ Scratch

Wat zijn we er aan toe: Nieuwe wedstrijden, nieuwe kampioenschappen en dus ook nieuwe kampioenen! Op zondag 22 augustus werden in Nieuwegein de nieuwe Nederlandse kampioenen 50+ Scratch gekroond.