Aanstaande vrijdag: Samenvatting Weber Cup op RTL 7

woensdag 4 november 2020

Vrijdag 6 november zendt RTL 7 een uitgebreiden samenvatting uit van de Weber Cup 2020, de jaarlijkse strijd tussen Team Europa en Team USA. We vinden het natuurlijk super dat een nationale tv-zender aandacht besteedt aan de absolute top die onze sport te bieden heeft.

Vrijdag 6 november zendt RTL 7 een uitgebreiden samenvatting uit van de Weber Cup 2020, de jaarlijkse strijd tussen Team Europa en Team USA. We vinden het natuurlijk super dat een nationale tv-zender aandacht besteedt aan de absolute top die onze sport te bieden heeft.

Daarom deden we eerder deze week ook al de oproep op onze socials om de aankondiging te delen in je vrienden- en kennisenkring, om maar te laten zien hoe gaaf de bowlingsport is, zelfs nu er even niet met publiek gespeeld mocht worden.

Team Europa bestond dit jaar, de Weber Cup is in oktober gespeeld, uit Dominic Barrett, Stuart Williams (Beiden uit Engeland), Osku Palermaa (Finland), Jesper Svensson (Zweden) en Thomas Larsen (Denemarken). Het Amerikaanse team bestond dit jaar uit Chris Barnes, Bill O'Neill, Kyle Troup, Anthony Simonsen en EJ Tackett.

De uitzending begint om 23.30 uur en wordt voorzien van commentaar door Jacques Nieuwlaat, beter bekend als dartscommentator bij RTL 7. Gelukkig biedt de technologie tegenwoordig voldoende kansen om de samenvatting een dag later nog terug te kijken, mocht 23.30 uur te laat zijn (voor de kleinsten onder ons).

We wensen je veel kijkplezier! Hoe meer mensen kijken, hoe groter de kans dat RTL nog eens op herhaling gaat met het in beeld brengen van onze sport.


Misschien ook interessant...

Alle centra open, wedstrijden binnen de vereniging toegestaan

Vanaf 5 juni mogen alle bowlingcentra in Nederland weer open! Een moment waar we lang naar uit hebben gekeken. Daarnaast zijn meer versoepelingen die dag ingegaan. Zo is het toegestaan om binnen de eigen vereniging onderlinge wedstrijden te spelen.

Geen Nederlanders in de prijzen bij YET stop Frankrijk

Tijdens de Franse stop van de Youth Euro Trophy (YET), de Europese tour voor jeugd en jong senioren, zijn er geen Nederlanders in de prijzen gevallen. En dat is best nieuws, gezien het feit dat de Nederlandse jeugd vaak op het podium te vinden aan het eind van een YET-stop.

Spanning loopt op na 4e speeldag G-league

De league voor teams G-Bowlen in Noord Holland - Flevoland loopt op zijn eind en dat betekent dat de spanning flink gaat toenemen.

Renzo Klijn en Pinhunters vallen in de prijzen bij Odin Challenge

Twee weken geleden zijn we begonnen met de Odin Challenge. Een mooie kans om het verhaal achter jouw bijzondere shirt te vertellen. Renzo Klijn heeft met de challenge individueel een shirt gewonnen. Sander Broers heeft met zijn team Pinhunters shirts voor het gehele team gewonnen.