9 cursisten ronden trainersopleiding af

woensdag 23 februari 2022

Zaterdag 19 februari is onze Level I opleiding afgerond. In Olround Bowling Veenendaal ontvingen alle 9 cursisten de opleiding succesvol afgerond en hun bewijs van deelname ontvangen. 


NBF & EBF erkenning
Na vijf cursusdagen intensief werken zit de opleiding erop voor de 9 cursisten. Nu is het de bedoeling dat zij in de praktijk aan de slag gaan om meer ervaring op te doen en uren te maken. Na een periode van 75 á 150 uur aan trainingen geven, ontvangen de trainers het officiële Level I certificaat. Daarmee zijn zij zowel erkend bij de Nederlandse Bowling Federatie als bij de European Bowling Federation. 

We zijn blij dat 9 leden onder leiding van docenten Wendy Haak en Ben van Spronsen de opleiding hebben afgerond en Nederland daarmee 9 enthousiaste bowlingtrainers rijker is. De trainer vervuld een belangrijke rol om zowel jeugd als senioren de fijne kneepjes van de sport bij te leren, uit te dagen en te blijven enthousiasmeren voor de bowlingsport. De nieuwe trainers zijn nu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de sport. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om zich in de toekomst door te ontwikkelen als trainer door de Level II en eventueel Level III opleiding te volgen.

Bert Breems nieuwe docent
Deze cursus kende eigenlijk nog één extra cursist: Bert Breems, zelf al in bezit van het Level III certificaat, heeft tegelijkertijd zijn docentenscholing voor Level I afgerond. Dit betekent dat hij de Level I opleiding in de toekomst mag aanbieden. We zijn ontzettend blij met de inzet van Bert en dat we hem mogen verwelkomen in ons docentenkorps.

 
Staand van links naar rechts: Hennie Hornis, Marc Clarysse, Arno Pelgrim, Jan Passies, Josh Hettema, Lèon Suringa, Ferdinand Maks. Zittend van links naar rechts: Sonja Damen, Linda Vielvoye-Jansen. Docenten van links naar rechts: Wendy Haak, Bert Breems, Ben van Spronsen

Misschien ook interessant...