9 april: Bijscholing trainers en clinic i.s.m. OCB EBF Nederlands trainingscentrum

vrijdag 18 maart 2022

Zaterdag 9 april organiseren we een bijscholing voor trainers met een NBF/EBF Level I, II of III diploma. Tegelijkertijd organiseert trainer Ben van Spronsen een clinic voor bowlers. Dit doet hij samen met o.a. Daria Pajak, Poolse sterspeler die o.a. uitkomt in de PWBA.

Bijscholing
Na twee jaar van lockdowns is de bowlingsport inmiddels weer in volle gang bezig. Ook wordt er dus weer volop getraind. Hoogste tijd om trainers een gelegenheid te bieden om de kennis wat op te frissen.

De bijscholing wordt georganiseerd in Olround Bowling te Veenendaal en bestaat uit 3 onderdelen: In het eerste deel gaan de trainers aan de slag met Pajak, die vooral aandacht schenkt aan de release. In het tweede deel staat het two-handed bowlen centraal en hoe daar als trainer het best op in te spelen. Trainers kunnen bij opgave zelf input leveren voor de onderwerpen die zij behandeld willen zien in het derde blok. Naast Pajak zijn de NBF-docenten Wendy Haak & Ben van Spronsen bij de bijscholing aanwezig.

Alle trainers die aanmerking komen voor de bijscholing hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Heb jij de uitnodiging gemist: stuur dan een mail naar opleidingen@nbfbowlen.nl. 

Clinic
Tegelijkertijd organiseert docent Ben van Spronsen vanuit zijn trainingscentrum een clinic voor bowlers. Ook bij deze clinic is topper Daria Pajak betrokken. Kijk voor meer informatie over het programma en de kosten voor de clinic op https://bowlingocb.nl/ 
 

Misschien ook interessant...

NBF pakt draad weer op met talentontwikkeling

Na twee jaar van lockdowns, wil de NBF in april de draad weer op pakken wat betreft talentontwikkeling. De organisatie daarvan wordt anders ingezet dan voor de coronacrisis. Heb jij het talent en de ambitie om hierin mee te gaan? Meld je dan aan!

Cursisten ronden trainersopleiding Level I af

Zaterdag 4 februari vond de laatste cursusdag plaats van onze trainersopleiding op Level I. Bij Olround Bowling Veenendaal, waar we alle cursusdagen heel prettig verbleven, ronden de zeven cursisten de opleiding af. Zij kunnen nu de baan op om alle theorie in de praktijk te brengen binnen hun verenigingen.

9 cursisten ronden trainersopleiding af

Zaterdag 19 februari is onze Level I opleiding afgerond. In Olround Bowling Veenendaal ontvingen alle 9 cursisten de opleiding succesvol afgerond en hun bewijs van deelname ontvangen. 

Opleidingsaanbod 2022-2023 online

In seizoen 2022-2023 organiseren we weer diverse opleidingen voor onze leden. Zo kun je komend seizoen een opleiding volgen tot trainer of wedstrijdleider.