9 april: Bijscholing trainers en clinic i.s.m. OCB EBF Nederlands trainingscentrum

vrijdag 18 maart 2022

Zaterdag 9 april organiseren we een bijscholing voor trainers met een NBF/EBF Level I, II of III diploma. Tegelijkertijd organiseert trainer Ben van Spronsen een clinic voor bowlers. Dit doet hij samen met o.a. Daria Pajak, Poolse sterspeler die o.a. uitkomt in de PWBA.

Bijscholing
Na twee jaar van lockdowns is de bowlingsport inmiddels weer in volle gang bezig. Ook wordt er dus weer volop getraind. Hoogste tijd om trainers een gelegenheid te bieden om de kennis wat op te frissen.

De bijscholing wordt georganiseerd in Olround Bowling te Veenendaal en bestaat uit 3 onderdelen: In het eerste deel gaan de trainers aan de slag met Pajak, die vooral aandacht schenkt aan de release. In het tweede deel staat het two-handed bowlen centraal en hoe daar als trainer het best op in te spelen. Trainers kunnen bij opgave zelf input leveren voor de onderwerpen die zij behandeld willen zien in het derde blok. Naast Pajak zijn de NBF-docenten Wendy Haak & Ben van Spronsen bij de bijscholing aanwezig.

Alle trainers die aanmerking komen voor de bijscholing hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Heb jij de uitnodiging gemist: stuur dan een mail naar opleidingen@nbfbowlen.nl. 

Clinic
Tegelijkertijd organiseert docent Ben van Spronsen vanuit zijn trainingscentrum een clinic voor bowlers. Ook bij deze clinic is topper Daria Pajak betrokken. Kijk voor meer informatie over het programma en de kosten voor de clinic op https://bowlingocb.nl/ 
 

Misschien ook interessant...