12 leden opgeleid tot Basisbegeleider

woensdag 9 november 2022

Zaterdag 29 oktober is in Veenendaal de nieuwe trainersopleiding van start gegaan. Onderdeel van deze opleiding is de eendaagse cursus tot Basisbegeleider. Deze cursus vormt de start voor leden die onze level 1 opleiding willen volgen, maar het is ook mogelijk om alleen de eendaagse cursus te volgen.

In totaal hebben de afgelopen twee weken 12 leden deze cursus gevolgd. Zij hebben daarbij de beginselen ontvangen van het trainersschap, waarbij vooral veel aandacht is voor de trainingen zoals die in onze opleidingen aan bod komen. De nieuwe Basisbegeleiders zijn daarmee vooral goed in staat om gediplomeerde trainers binnen de vereniging te ondersteunen, omdat ze kennis hebben gemaakt met de inhoud van de trainingen. 

Later deze maand staat de volgende dag voor de Level 1 opleiding op het programma. Dit opleiding bestaat uit meerdere dagen, waarna deelnemers voldoende bagage hebben ontvangen om zelfstandig met één of meer beginnende bowlers aan de slag te gaan! We maken bij onze trainersopleidingen gebruik van het EBF-opleidingsprogramma. Zo zijn we altijd aangesloten bij de laatste trends & ontwikkelingen in de sport. Na afloop van de opleiding ontvangen de nieuwe trainers dan ook een certificaat dat zowel door de NBF als de EBF erkent wordt.

Het is goed te zien dat we na de diverse lockdowns de opleiding weer zonder restricties kunnen organiseren en dat veel leden zich hebben aangemeld. Opgeleide bowlingtrainers zijn ambassadeurs voor onze sport, omdat zij zorgen voor ontwikkeling en uitdaging bij de bowlers, die daardoor langer plezier aan de sport blijven beleven.

Wil jij de toekomst ook een opleiding volgen tot trainer? Maak dan jouw interesse bij ons kenbaar via opleidingen@nbfbowlen.nl
 

  
V.l.n.r.: Robin van Dokkum, Rob van der Wiel, Kevin Dinkelberg, Marvin ter Horst, Kelsy Kuijpers, Dimitri van Woerden, Jean luc Marijt, Charlie Dumais, Cynthia Meegdes, Ylja Meegdes, Rik Leenheers & Jolanda Korthout (klik voor vergroting)

Misschien ook interessant...