100% score Team Bowltech in NTL Eredivisie

woensdag 23 maart 2022

Tijdens de NTL speeldag van 20 maart heeft Team Bowltech in de Eredivisie het maximaal aantal van 22 punten behaald. Alle wedstrijden werden gewonnen én ze hadden de hoogste total pinfall. Het gat met koploper Tilburg Dolphins is hiermee verkleind tot 4 punten.

NTL Eredivisie
Het gebeurt niet vaak dat een team de maximale score behaald, een knappe prestatie dus van Team Bowltech dat aantrad met Johnny Spil, Jeffrey van de Wakker en de Belg Gery Verbruggen. Omdat koploper Tilburg Dolphins nog wel 14 punten wist te winnen, blijven ze bovenaan staan. Zij het met een kleinere voorsprong. Bowling Arnhem wist in de thuiswedstrijd 15 punten te pakken en klom daarmee naar een gedeelde 3e plaats, met 't Witte Hoes. Met nog één speeldag te gaan voor de play-offs, nemen deze 4 teams een voorschot op de kampioenspoule.

Overige divisies
In de 1e divisie A was Noordzee Bowling wederom een klasse apart met 20 punten. In de 1e divisie B heeft Dollie's Bowling de koppositie weten te behouden, al zag het achtervolger Tilburg Dolphins 2 een punt dichterbij komen. Het gat is nu 5 punten.

In de vier 2e divisies hebben de koplopers een gaatje geslagen, maar natuurlijk kunnen Verfhuis Frank Scheffer, Knijn Team 1, Boxcomplex en Vippies zich nog niet rijk rekenen na 5 van de 8 speelrondes.

Bovenin 3e divisie A is het toch iets spannender momenteel. BC Harderwijk gaat in 3A met 2 punten voorsprong aan de leiding, voor GrandCafé Hofplein Leiderdorp. De overige koplopers in de 3e divisies zijn Ocean's 6, Rock 'n Bowlers en Triple S.

De hoogste game van de 5e speelronde komt op naam van Tini van Dorst. In game 4 gooide hij 288 voor zijn team Bowling Dordrecht.

Klik hier voor een overzicht van alle standen en statistieken.

Misschien ook interessant...

Bowl Easy Heerlen pakt play-off ticket, Team Bowltech de koppositie

Zondag 10 april stond speeldag 6 van de Nationale Trio Leagues op het programma. Inzet was een plek bij de top 4, om zo uitzicht te houden op een mogelijk kampioenschap en weg te blijven van eventuele degradatie.

BV Haarlem verdedigt titel Stedenontmoeting Senioren met succes

In het eigen Bison Bowling Haarlem heeft BV Haarlem de Stedenontmoeting Senioren 2022 gewonnen! Het betekent, na een 'lockdown pauze' van 2 jaar, de 4e titel op rij!

Tilburg Dolphins heroveren koppositie in NTL Eredivisie

Zondag 8 mei zijn de NTL play-offs gestart. De spanning blijft in diverse divisies tot het einde te snijden. Zo ook in de Eredivisie, waar Tilburg Dolphins de koppositie heeft heroverd op Team Bowltech. 

Paling en De Ruiter winnen DDK 2022

Met de Dag der Kampioenen 2022 is het seizoen 2022-2023 officieel geopend en zijn de eerste kampioenen van het nieuwe seizoen gekroond.