Win een gloednieuwe bowlingbal!

vrijdag 26 juni 2020

We kondigden het in juni al aan: We verloten in het nieuwe seizoen 10 bowlingballen onder onze leden! Door de bon uit Bowlen.nl bij je vereniging in te leveren maak je kans om die gloednieuwe bal, beschikbaar gesteld door Bowltech, te winnen!

We kondigden het in juni al aan: We verloten in het nieuwe seizoen 10 bowlingballen onder onze leden! Door de bon uit Bowlen.nl bij je vereniging in te leveren maak je kans om die gloednieuwe bal, beschikbaar gesteld door Bowltech, te winnen!

Knip uit! Neem mee!
Het coronavirus heeft er sinds maart flink in gehakt, wereldwijd. Iedereen krijgt ermee te maken, danwel privé, danwel professioneel. Ook heeft het een enorme invloed gehad op onze sport. Leagues konden niet worden afgemaakt, toernooien en kampioenschappen moesten worden afgelast en ook in het huidige seizoen hebben we te maken met een stop van toernooien en leagues.

Ondanks deze tegenslagen, zetten we ons in voor de toekomst van onze sport. Om die reden deden we in april ook een oproep om loyaal te blijven aan de sport. Ondanks de tegenslagen en de flexibiliteit die van ons gevraagd wordt, hopen we dat onze aangesloten leden het plezier in de sport niet zijn verloren.

Leden die de sport ondanks deze tegenslagen trouw zijn gebleven, willen we daarvoor bedanken! Daarom verloten we eind oktober onder de leden van wie we een bon hebben ontvangen 10 nieuwe bowlingballen. Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door onze partner Bowltech.

Hoe maak je kans?
We riepen je op de Bowlen.nl van deze zomer, de voorlaatste editie, goed te bewaren en de bon op pagina 4 uit te knippen. Nu is het moment om die bon in te leveren, zodat jouw vereniging de bon nog naar ons kan opsturen. Zo maak maak je automatisch kans op één van de tien bowlingballen!

Inleveren van de bonnen kan nog t/m uiterlijk 30 oktober 2020.

Misschien ook interessant...

Update coronavirus: Drie weken sluitingstijd van 20.00 uur voor horeca

Per zaterdag 13 november zijn diverse nieuwe, landelijke maatregelen ingegaan om het stijgende aantal positieve coronatesten een halt toe te roepen. Deze maatregelen kunnen van invloed zijn om de verenigingsactiviteiten en gelden zeker tot zaterdag 4 december.

Extra overleg gepland voor Nationale Trio Leagues

In het weekend van 17 & 18 oktober staat de eerste speelronde van de Nationale Trio Leagues (NTL) op het programma. De NBF communiceert deze week de plannen om de competitie op een verantwoorde manier van start te laten gaan.

Update coronavirus: We mogen weer!

We hielden er sterk rekening mee dat tijdens de persconferentie van Premier Rutte bekend zou worden gemaakt dat er weer binnen gesport mag worden, zonder te veel beperking. Het werd nog mooier: Er zijn vrijwel geen beperkingen meer. Willen we het toekomstperspectief positief houden dan vraagt dat echter nog steeds ontzettend veel verantwoordelijkheid van ons allemaal.

NK 50+ Dubbels geannuleerd

Tot het laatste moment hebben we de NK 50+ Doubles op de kalender laten staan, maar helaas is in bekend dat er t/m begin juni geen wedstrijden gespeeld mogen worden. Dat betekent dat we de NK 50+ Doubles moeten annuleren voor dit seizoen.