Update NBF evenementen

vrijdag 5 maart 2021

We zijn inmiddels alweer enkele maanden verder sinds we een laatste update deelden met diverse deadlines waarop een besluit genomen moest worden over het al dan niet doorgaan van NBF Evenementen. Hoogste tijd voor een update.

We zijn inmiddels alweer enkele maanden verder sinds we een laatste update deelden met diverse deadlines waarop een besluit genomen moest worden over het al dan niet doorgaan van NBF Evenementen. Hoogste tijd voor een update.

Nog geen perspectief
Helaas ontbreekt momenteel het perspectief nog. Alle inzet van zowel de horeca als de sport ten spijt, voorlopig lijkt het er niet op dat de bowlingcentra op korte termijn open mogen en binnensport is toegestaan. Dat betekent dat we opnieuw enkele teleurstellende besluiten hebben moeten nemen aangaande diverse evenementen. Zo hebben we maandag ook mee moeten delen aan de bestuursleden van de aangesloten verenigingen, tijdens het online verenigingsoverleg.

Klik hier voor een volledige update met betrekking tot de NBF evenementen voor dit seizoen.

Pasgemiddelde blijft gelijk
Omdat er dit seizoen tot op heden zeer beperkt gelegenheid is geweest om league of toernooien/kampioenschappen te spelen, hebben we besloten de scores van dit seizoen mee te nemen naar volgend seizoen. Het pasgemiddelde blijft komend seizoen voor alle leden dus gelijk aan het huidige pasgemiddelde.

De teleurstelling blijft, enorm! We moedigen alle leden aan om het contact met clubgenoten warm te houden, daar zijn veel mensen mee geholpen in deze vervelende tijd. Heb je leuke ideeën om iets te organiseren wat binnen de vereniging wél kan, laat het je bestuur weten.

We denken aan jullie, missen jullie en het vallen van de pins. Hou vol, de tijd dat we de baan weer op mogen komt terug.

Misschien ook interessant...

Sportwereld doet nieuwe oproep aan het kabinet

Donderdag 29 april heeft de NBF samen met NOC*NSF en alle collega sportbonden een nieuwe oproep gedaan om meer (binnen)sport mogelijk te maken.

Gaaf initiatief: de Eindhovense BV maakt jeugdleague online af

Om de jeugd van de vereniging ook in deze bizarre tijden betrokken te houden, organiseert de Eindhovense BV een online league, waarmee het seizoen afgemaakt wordt. "Omdat het er naar uitziet dat er langere tijd niet gebowld kan worden, willen we onze jeugd spelers toch betrokken houden bij de vereniging, het onderling contact tussen de leden te houden en om ze in deze tijd iets leuks te bieden."

Win een gloednieuwe bowlingbal!

We kondigden het in juni al aan: We verloten in het nieuwe seizoen 10 bowlingballen onder onze leden! Door de bon uit Bowlen.nl bij je vereniging in te leveren maak je kans om die gloednieuwe bal, beschikbaar gesteld door Bowltech, te winnen!

Update coronavirus: geen bowlingactiviteiten mogelijk tot 20 mei

Dinsdagavond 21 april is door de overheid bekend gemaakt dat de huidige maatregelen die betrekking hebben tot het mogelijk beoefenen van de bowlingsport, zijn verlengd tot 20 mei 2020.