Update coronavirus: Huidige lockdown verlengd t/m 9 februari

woensdag 13 januari 2021

Dinsdag 12 januari is de huidige lockdown i.v.m. het coronavirus verlengd t/m 9 februari. Dat betekent o.a. dat tot die tijd bowlingcentra gesloten moeten blijven en wij dus niet de baan op kunnen.

Dinsdag 12 januari is de huidige lockdown i.v.m. het coronavirus verlengd t/m 9 februari. Dat betekent o.a. dat tot die tijd bowlingcentra gesloten moeten blijven en wij dus niet de baan op kunnen. Dit heeft o.a. tot gevolg dat de NK 50+ Scratch zijn verplaatst naar augustus 2021. Klik hier voor meer informatie over die verplaatsing.

Ook hebben we de deadline voor het aanmelden van toernooien voor de wedstrijdkalender van seizoen 2021-2022 verplaatst. Dit om toernooien in deze tijd meer gelegenheid te geven de procedure te kunnen volgen. Klik hier voor meer informatie.

Dinsdag 19 janauri gaan we in gesprek met aangesloten verenigingen, over de actualiteiten en hoe we ondanks de huidige maatregelen toch kunnen blijven verenigingen. Alle verenigingen hebben hier een uitnodiging voor ontvangen per e-mail. Geen mail ontvangen, neem contact met ons op via info@nbfbowlen.nl. Ook voor andere vragen en/of opmerkingen kun je een mail sturen naar dit adres.

We wensen al onze leden veel sterkte deze periode.Klik voor vergroting

Misschien ook interessant...