Update coronavirus: Huidige lockdown verlengd t/m 9 februari

woensdag 13 januari 2021

Dinsdag 12 januari is de huidige lockdown i.v.m. het coronavirus verlengd t/m 9 februari. Dat betekent o.a. dat tot die tijd bowlingcentra gesloten moeten blijven en wij dus niet de baan op kunnen.

Dinsdag 12 januari is de huidige lockdown i.v.m. het coronavirus verlengd t/m 9 februari. Dat betekent o.a. dat tot die tijd bowlingcentra gesloten moeten blijven en wij dus niet de baan op kunnen. Dit heeft o.a. tot gevolg dat de NK 50+ Scratch zijn verplaatst naar augustus 2021. Klik hier voor meer informatie over die verplaatsing.

Ook hebben we de deadline voor het aanmelden van toernooien voor de wedstrijdkalender van seizoen 2021-2022 verplaatst. Dit om toernooien in deze tijd meer gelegenheid te geven de procedure te kunnen volgen. Klik hier voor meer informatie.

Dinsdag 19 janauri gaan we in gesprek met aangesloten verenigingen, over de actualiteiten en hoe we ondanks de huidige maatregelen toch kunnen blijven verenigingen. Alle verenigingen hebben hier een uitnodiging voor ontvangen per e-mail. Geen mail ontvangen, neem contact met ons op via info@nbfbowlen.nl. Ook voor andere vragen en/of opmerkingen kun je een mail sturen naar dit adres.

We wensen al onze leden veel sterkte deze periode.Klik voor vergroting

Misschien ook interessant...

Update NBF evenementen

We zijn inmiddels alweer enkele maanden verder sinds we een laatste update deelden met diverse deadlines waarop een besluit genomen moest worden over het al dan niet doorgaan van NBF Evenementen. Hoogste tijd voor een update.

Alle centra open, wedstrijden binnen de vereniging toegestaan

Vanaf 5 juni mogen alle bowlingcentra in Nederland weer open! Een moment waar we lang naar uit hebben gekeken. Daarnaast zijn meer versoepelingen die dag ingegaan. Zo is het toegestaan om binnen de eigen vereniging onderlinge wedstrijden te spelen.

Update coronavirus: Verder aangescherpte maatregelen tot en met 18 november

Sinds woensdagavond 4 november zijn nieuwe, aangescherpte maatregelen van kracht om het coronavirus een halt toe te roepen. Bowlen blijft mogelijk, zij het in zeer beperkte mate.

De mondkapjesplicht tijdens het bowlen

De mondkapjesplicht geldt vanaf 1 december voor iedereen van 13 jaar en ouder die zich begeeft in alle publieke binnenruimtes, zoals binnensportaccommodaties. Deze verplichting geldt in eerste instantie voor drie maanden. In dit artikel lichten we toe welke gevolgen het heeft voor het beoefenen van de bowlingsport.