Ontdek de mogelijkheden met Lanetalk

vrijdag 11 juni 2021

Vrijdag 11 juni deelden we een nieuwe challenge in het kader van de Back to Bowling Countdown, dit keer van onze scoringpartner Lanetalk. Hoog tijd om je eens bij te praten over de mogelijkheden die Lanetalk jouw biedt.

Vrijdag 11 juni deelden we een nieuwe challenge in het kader van de Back to Bowling Countdown, dit keer van onze scoringpartner Lanetalk. Hoog tijd om je eens bij te praten over de mogelijkheden die Lanetalk jouw biedt.

Back to Bowling Challenge
Na de eerder Back to Bowling Challenges van partners ODIN Sportswear en de Nederlandse Loterij is het nu de beurt aan Lanetalk om een challenge met jullie te delen. Dit keer mogen wij onder alle inzendingen 5x 100 euro tegoed weggeven dat je kunt besteden in jouw favoriete bowlingcentrum.

De challenge staat in het teken van 'vieren', nu we vieren dat er overal weer gebowld mag worden. Dennis Eklund van Lanetalk is benieuwd hoe jij de 12e strike van jouw perfect game viert of een andere bal die jou de overwinning bezorgd. Deel jouw inzending met onze op Facebook of Instagram en vermeld daarbij @nbfbowlen en @lanetalk. Onder alle inzendingen geven wij 5x de prijs van 100 euro bowlingtegoed weg.


Ontdek Lanetalk
Sinds enkele jaren is Lanetalk partner van de NBF. Samen bieden we onze leden meer (online) competitievormen en willen we meer bowlers enthousiast maken voor competitief bowlen. Dat gaat allemaal via de gratis Lanetalk app die je op jouw smartphone kunt downloaden. Zodra jij een profiel hebt aangemaakt kan de pret beginnen. Met de app kun je namelijk deelnemen aan allerlei soort competities en uitdagingen.

Zo organiseert Lanetalk iedere maand SLAM. Een online competitie waarbij je het iedere maand opneemt tegen bowlers van over de hele wereld. Maar dat is nog lang niet alles: In de Lanetalk app kun jij connecten met al je bowlingvrienden om hen vervolgens uit te dagen voor een 1-tegen-1 duel. Je bepaalt zelf hoe die wedstrijd gespeeld wordt, waar je het speelt en wanneer. Dat is het mooie van de Lanetalk app, je kunt spelen wanneer het jou uitkomt.

NBF Challenge
Samen met Lanetalk en met de Nederlandse bowlingcentra organiseert de NBF ook challenges. Deze zijn overigens niet te verwarren met de challenge die we vandaag met jouw deelde in het kader van Back to Bowling Countdown.

Nee, de challenges waar we het dan over hebben spelen zich af in de bowling met behulp van de Lanetalk app. Zo organiseerden we in december al de NBF Christmas Challenge, i.s.m. met 9 bowlingcentra. Helaas moesten we die challenge vroegtijdig staken i.v.m. de lockdown, maar deze challenge wordt deze zomer nog vervolgd, waarbij de huidige scores die in december al gegooid zijn nog gewoon meetellen.

Mondiale competitie
De Lanetalk app biedt jouw de kans om het tegen je vrienden op te nemen, maar ook om mee te doen aan lokale, regionale, landelijke en zelfs mondiale competities. Binnenkort start weer zo'n mondiale competitie, waarbij de prijzenpot uit maar liefst 10.000 euro aan prijzen bestaat. Daarover hoor je volgende week meer.

De centra waar je op dit moment Lanetalk kunt gebruiken zijn:
- Bowling De Veenpoort, Veendam
- Bowl & Fun, Emmen
- 't Witte Hoes, Rijssen
- Bowling & Partycentrum 's-Heerenberg
- Dolfijn - The Plays To Be - Tilburg
- Charlies Bowling, Leusden
- Olround Bowling, Veenendaal
- Bowling Goes
- Bowling Stardust, Sittard
- Café Duijn Bowling Spierdijk
- Bowling Split, Purmerend
- All American Bowling, Noordwijkerhout
- Bowling en Recreatiecentrum Westerpark, Zoetermeer
- Bowling De Worp, Deventer
- Putter Eng, Putten

In de app kun je al jouw statistieken bijhouden en in alle bovenstaande centra biedt Lanetalk live scoring. Heb jij de Lanetalk app nog niet op jouw smartphone staan, download 'm dan meteen en bezoek één van bovenstaande centra om de app uit te proberen. We wensen je veel spelplezier en zien je hopelijk snel terug in de Leaderboards van de verschillende challenges!

Misschien ook interessant...