Nieuwe online meeting met voorzitters dinsdag 14 juli

woensdag 8 juli 2020

Dinsdag 14 juli organiseren we online een nieuwe meeting voor alle voorzitters van aangesloten verenigingen. Tijdens de meeting geven we een update over de stand van zaken rondom het coronavirus en kijken we vooruit op he het nieuwe seizoen.

Dinsdag 14 juli organiseren we online een nieuwe meeting voor alle voorzitters van aangesloten verenigingen. Tijdens de meeting geven we een update over de stand van zaken rondom het coronavirus en kijken we vooruit op het nieuwe seizoen.

Tweede meeting
Deze vorm van elkaar ontmoeten in ontstaan als gevolg van het coronavirus. Er zijn veel onzekerheden over de toekomst en daarnaast was vergaderen op locatie (zoals tijdens de bondsvergadering) niet mogelijk. Maandag 15 juni jl. organiseerden we de eerste online meeting, waar in totaal 51 voorzitters bij aanwezig waren. Klik hier voor een terugblik. Deze meeting is zowel door de aanwezige voorzitters als het bestuur en bureau van de NBF goed ontvangen, waarna werd afgesproken medio juli een nieuwe datum te prikken.

Meld je aan!
Veel voorzitters hebben de weg naar Microsoft Teams, het programma dat we voor deze meeting gebruiken, al gevonden. De verenigingen van de overige voorzitters ontvangen van ons een e-mail met daarin de uitnodiging om zich ook aan te melden en dinsdag aan te sluiten. Ook als dat niet kan, is het goed om je als voorzitter toch aan te melden. In de MS Teams omgeving is ook na de meeting ruimte om vragen te stellen, te overleggen met andere voorzitters en/of ideeën uit te wisselen.

Misschien ook interessant...

Update coronavirus: Aanpak virus toe aan nieuwe fase met openingsplan

Dinsdag 13 april is een nieuw openingsplan gepresenteerd door demissionair premier Mark Rutte. Dit openingsplan staat symbool voor een nieuwe fase waarin wordt toegewerkt naar meer versoepelingen, ook voor de binnensport.

Update coronavirus: Wederom veel diversiteit in uitleg maatregelen

Het mag eigenlijk geen verrassing meer zijn: Opnieuw worden de maatregelen vanuit de overheid op diverse manieren uitgelegd door verschillende organisaties. Ons bereiken gelukkig ook positieve geluiden, dat verenigingsactiviteiten na 22.00 uur doorgang mogen vinden, na overleg met de gemeente.

Update coronavirus: Nieuwe maatregelen van kracht voor de komende drie weken

We moeten met elkaar weer een tandje terugschakelen in onze activiteiten, om zo een hogere piek in het aantal coronapatiënten te voorkomen. We zijn op zoek naar de exacte gevolgen voor onze sportieve activiteiten. In deze update proberen we zoveel mogelijk antwoorden te verzamelen.

Update coronavirus: Alle bowlingbanen gesloten, zonder te bowlen het jaar uit.

Een strenge lockdown is dinsdag 15 december ingegaan met als gevolg dat alle bowlingbanen moeten sluiten en er dus niet meer gebowld kan worden.