Verkeerde foto bij overlijdensbericht Djin Tjan Thee in Bowlen.nl

vrijdag 18 december 2020

Deze week valt bij onze aangesloten leden een nieuwe editie van Bowlen.nl op de mat. Hierin is het overlijdensbericht van Djin Tjan Thee opgenomen. Echter is daarbij de verkeerde foto geplaatst.

Deze week valt bij onze aangesloten leden een nieuwe editie van Bowlen.nl op de mat. Hierin is het overlijdensbericht van Djin Tjan Thee opgenomen. Echter is daarbij de verkeerde foto geplaatst.

Reactie van de redactie:
In de januari-editie van het blad Bowlen.nl is bij het overlijdensbericht van Djin Tjan Thee door een betreurenswaardig misverstand niet de foto van Djin Tjan, maar die van zijn broer, Han Thee, afgedrukt. Een storende fout waarvoor de redactie van Bowlen.nl zijn excuses aanbiedt. Djin Tjan Thee overleed op donderdag 5 november en is 76 jaar geworden. Thee was van 1984 t/m 1987 bondscoach van de nationale herenselectie en stond in die jaren bij vele bowlers in binnen- en buitenland bekend als de 'bowlingballenprofessor'. Djin Tjan Thee bowlde zelf jarenlang in het Rijswijkse Hawkeye team waarmee hij in 1984 landskampioen werd. Ook was hij coach van het winnende stedenteam van Musis Sacrum in 1993.Na contact met de familie over bovenstaande ontvingen wij, naast de juiste foto, ook deze bedankkaart, met het verzoek deze ook te publiceren op onze website.

Misschien ook interessant...

EK jeugd in Tilburg: Nog ruim 6 weken

De Europese jeugdkampioenschappen worden dit jaar in Tilburg gespeeld, met de Nederlandse Bowling Federatie als trotse organisator. Met nog 6,5e week tot de openingsceremonie is het de hoogte tijd voor een update.

Planning Nationale Trio Leagues, NBF kampioenschappen en evenementen

We kijken vooruit naar het moment dat er weer meer mag op de bowlingbaan en we onze activiteiten weer kunnen opstarten. Graag delen we met jullie onze piketpaaltjes wanneer we moeten beslissen over de doorgang van diverse activiteiten.

Speelschema Nationale Trio Leagues seizoen 2020-2021

Met het oog op aankomend seizoen publiceren wij vandaag het speelschema voor onze Nationale Trio Leagues. Daarbij houden we, voor zover mogelijk, rekening met het coronavirus.

Deel 2 van terugblik online verenigingsoverleg 19 januari 2021

Hoe langer de beperkingen op onze sportbeoefening duren, hoe groter de uitdaging wordt om als vereniging het contact met de leden te behouden. Precies dat stond als gespreksonderwerp op de agenda tijdens het online verenigingsoverleg van dinsdag 19 januari.