Trainersopleiding gestart, cursisten basisbegeleider geslaagd.

woensdag 3 november 2021

Zaterdag 30 oktober is de cursus basis begeleider en onze Level 1 trainersopleiding van start gegaan. Na afloop ontvingen 4 leden een certificaat voor het afronden van de cursus tot basis begeleider.

Zaterdag 30 oktober is de cursus basis begeleider en onze Level 1 trainersopleiding van start gegaan. Na afloop ontvingen 4 leden een certificaat voor het afronden van de cursus tot basis begeleider.

De gezamenlijke dag, waarbij de basis begeleider na 1 dag klaar is en de Level 1 opleiding nog 4 dagen door gaat, werd georganiseerd in Olround Bowling Veenendaal.

De geslaagde basis begeleiders van links naar rechts op onderstaande foto: Gerrit de Kruijff, Esmee koops, Norbert Rondelez en Ruud Stauttener. Zij kunnen met meer bagage aan de slag om gediplomeerde L1, L2 en/of L3 trainers te assisteren. We wensen hen daarbij veel succes en vooral ook veel plezier!

Misschien ook interessant...

Terugblik eerste online meeting met voorzitters

Maandag 15 juni organiseerden wij een eerste online meeting met alle voorzitters van aangesloten bowlingverenigingen. In Micosoft teams kwamen ruim 40 voorzitters bij elkaar om bijgepraat te worden over de huidige stand van zaken en om ervaringen met elkaar te delen.

NK 2020 verplaatst naar 2021

I.v.m. de coronacrisis en na overleg met Lucky's Bowling Warmond heeft het NBF-bestuur besloten de NK 2020 te verplaatsen naar 2021. Daarnaast is de NBF voornemens nog dit kalenderjaar alternatieve NK te organiseren voor de jeugd en senioren.

Nieuwegeinse BV wint Stedenontmoeting 50+

De Stedenontmoeting 50+ is gewonnen door de Nieuwegeinse BV. In Heerhugowaard bleven zij in de finale BV Maarssen en BV Heiloo voor. Het is na de winst in 2017-2018 de tweede SO 50+ titel voor de Nieuwegeinse BV.

MMEB-league in Flevoland & Noord-Holland breidt uit naar 5 verenigingen en 12 teams.

Waar de Nationale Trio Leagues afgelopen weekend van start gegaan zijn, start voor de bowlers met een verstandelijke beperking in Flevoland & Noord-Holland het nieuwe leagueseizoen zaterdag 5 oktober. Mét een nieuwe vereniging.