Tilburg Dolphins behoudt ruime voorsprong NTL Eredivisie

maandag 2 maart 2020

Zondag 1 maart is in het hele land de vijfde speelronde van de Nationale Trio Leagues gespeeld. In de eredivisie zag Tilburg Dolphins de voorsprong iets slinken, maar ze houden 10 punten voorsprong op nummer twee

Zondag 1 maart is in het hele land de vijfde speelronde van de Nationale Trio Leagues gespeeld. In de eredivisie zag Tilburg Dolphins de voorsprong iets slinken, maar ze houden 10 punten voorsprong op nummer twee 't Witte Hoes.

Eredivisie
Jord van Weeren was de sterkste speler van het team uit Tilburg, met een score van 1572/7 (gem. 224,57). Het team wist 4 van de 7 wedstrijden te winnen, maar pakte wel 7 punten voor de total pinfall. Titelverdediger Ordonnans / Bowling Spijkenisse won in Nieuwegein ook 4 wedstrijden en loopt door een nog betere pinfall 1 puntje in op de koploper. 't Witte Hoes was de dagwinnaar met 17 punten. Hij wonnen 5 keer en speelden 1 keer gelijk. Daarmee is de achterstand op koploper Tilburg Dolphins terug gebracht naar 10 punten.

Klik hier voor de volledige stand van zaken en alle scores in de NTL Eredivisie.

Overige klassen
Ook in de 1e divisies, de hoofdklassen en 1e & 2e klassen werd volop gestreden om de bovenste plekken. Voor de meeste spanning moet je momenteel in Klasse 2A zijn. In een 'Harderwijks onderonsje' maken BC Harderwijk 2 en Bowling Harderwijk daar de dienst uit, waarbij BV Harderwijk momenteel met 3 punten verschil aan de leiding gaat.

Voor de stand in Klasse 2A en in alle andere leagues, klik hier.

De speeldagen volgen elkaar nu in rap tempo op, over een kleine twee weken ontmoeten de teams elkaar alweer voor speelronde 6. Het programma voor die dag vind je hier.

Misschien ook interessant...

De regionale jeugdselectie: misschien wel iets voor jou!

Ook dit seizoen zijn verspreid over het land regionale jeugdselecties actief. Onder leiding van een groep gediplomeerde trainers komen per regio alle talenten bij elkaar voor extra trainingen. Er is nog plek voor nieuwe spelers. Iets voor jou?

We mogen weer!

Of je nou direct voor die perfect game gaat of blij bent wanneer een paar ballen de pins daadwerkelijk raken: Vanaf woensdag 1 juli mogen we in heel Nederland weer bowlen! En wat hebben we het gemist.

Dit weekend is de ontknoping van de NK 50+ Handicap

Dit weekend worden in Dolfijn - The Plays to Be - de Nederlandse 50+ Handicap hervat. Zondagmiddag weten we wie zich de nieuwe Nederlandse kampioenen mogen noemen!

Stedenontmoeting Senioren 2020

Afgelopen seizoen heeft de BV Haarlem de Stedenontmoeting Senioren voor de 3e keer in successie gewonnen.

Vanwege het feit dat de BowlingVereniging Haarlem het evenement nog een keer mocht organiseren en er in 2019 geen mogelijk voor was zal de Stedenontmoeting Senioren 2020, voorlopig voor de laatste keer, plaatsvinden in Bison Bowling Haarlem.