Strike @ Home bij Harry Albers

donderdag 1 juli 2021

Tijdens de lockdown gingen wij thuis op bezoek bij diverse leden. Om met hen te praten over de bowlingsport en om te kijken of zij het toch nog een beetje in de vingers hadden. Deze aflevering gaat over Harry Albers, een fanatieke bowler uit Oss.

Tijdens de lockdown gingen wij thuis op bezoek bij diverse leden. Om met hen te praten over de bowlingsport en om te kijken of zij het toch nog een beetje in de vingers hadden. Deze aflevering gaat over Harry Albers, een fanatieke bowler uit Oss.

The Avengers en bowlen
Bij binnenkomst in Oss werd duidelijk dat Harry en zijn gezin twee duidelijke passies hebben: The Avengers en de bowlingsport. Een bowlingshirt van the Avengers mag dan ook niet ontbreken in de gaderobe van Harry. En op de kast vol avenger items staat een mooie rij met bekers. Harry neemt zijn hobby namelijk erg serieus. Zo vertelt hij o.a. over zijn voorbereiding op Nederlandse kampioenschappen, waar hij graag aan deelneemt.

Bekijk de aflevering van Strike @ Home hier:


Back to Bowling Countdown
Strike @ Home was een onderdeel van de Back to Bowling Countdown. Middels een wekelijkse e-mail naar alle leden telden we af tot het moment waarop we weer mogen bowlen. Dat moment brak zaterdag 26 juni eindelijk aan, waarmee de Back to Bowling Countdown ten einde kwam.

Strike @ Home wordt nog wel vervolgd, want er liggen nog enkele leuke afleveringen op de plank. Deze afleveringen blijven we dan ook delen op onze website en socials.

Benieuwd naar eerdere afleveringen van Strike @ Home, ga dan naar ons kanaal op YouTube.

Misschien ook interessant...

Een strike gooien... Kun jij het nog?!

Wanneer we straks weer de baan op mogen, de bowlingschoenen weer aan doen en gaan kijken hoeveel onze vingergaten te groot zijn geworden, dan gaan we met z'n allen weer op zoek naar de perfecte strike.

NBF Christmas Challenge even op pauze

Week 2 van de NBF Christmas Challenge was net een dag onderweg toen we de challenge samen met de centra en Lanetalk op pauze hebben moeten zetten als gevolg van de nieuwe maatregelen i.v.m. het coronavirus.

Zondag starten de Nederlandse kampioenschappen

Exact twee dagen voor de start van het nieuwe seizoen 2020-2021 beginnen de Nederlandse kampioenschappen van 2020 voor leden t/m 21 jaar en voor de Elite klasse. Helaas hebben we i.v.m. het coronavirus een beperking op het aantal toegestane toeschouwers moeten invoeren.

Extra overleg gepland voor Nationale Trio Leagues

In het weekend van 17 & 18 oktober staat de eerste speelronde van de Nationale Trio Leagues (NTL) op het programma. De NBF communiceert deze week de plannen om de competitie op een verantwoorde manier van start te laten gaan.