Paling 13e op de QubicaAMF World Cup

vrijdag 22 november 2019

Tijdens de QubicaAMF World Cup in Indonesië is Lindsey Paling 13e geworden. Ze klom op de slotdag met 1593/8 nog twee plekken in de ranglijst, maar kwam daarmee nog steeds te kort voor een plek bij de beste 8.

Tijdens de QubicaAMF World Cup in Indonesië is Lindsey Paling 13e geworden. Ze klom op de slotdag met 1593/8 nog twee plekken in de ranglijst, maar kwam daarmee nog steeds te kort voor een plek bij de beste 8.

Mooi resultaat
Een dertiende plek is voor de 22-jarige Paling natuurlijk een mooi resultaat. Met alleen ervaring op jeugdevenementen op zak is het een prachtige ervaring om met nog eens 8 games met de beste 24 dames op de baan te staan. "Ik baal wel van mijn spares, die had ik nog niet echt onder controle vandaag. Maar ik denk dat ik wel tevreden mag zijn", zo blikt Paling kort na haar serie terug op wat voor haar de laatste games van deze World Cup waren.

Paling begon goed en mede dankzij haar high game van 264 stond ze even op de 11e plek. Was er dan toch een stunt in de maak? Nee, daarvoor duurde het event te lang. Of te kort, het is maar hoe je het bekijkt. Hoe dan ook: Paling kan inderdaad trots zijn op haar prestatie.

Klik hier voor de volledige stand van zaken bij de dames: www.qubicaamf.com

De beste 8 heren en beste 8 dames die gaan strijden om de World Cup zijn bekend. Die beslissing valt zaterdag. Zondag is er dan alweer een eind gekomen aan het avontuur en vliegen Paling, Michell Stinissen en coach Ron van den Bogaard terug naar Amsterdam, waar zij maandagochtend vroeg landen.

We wensen het team alvast een voorspoedige en veilige terugreis!

Foto: De top 24 dames, met Lindsey Paling gehurkt uiterst links (© QubicaAMF, klik voor vergroting)

Misschien ook interessant...

Vijf cursisten volgen opleiding Basisbegeleider

Zaterdag 12 oktober ontvingen onze docenten Wendy Haak en Ben van Spronsen vijf cursisten voor de opleiding tot Basisbegeleider. Daarmee hebben de deelnemers een eerste stap gezet richting een mooie trainersloopbaan.

Derde weekend NTL gespeeld, nieuwe koploper Eredivisie

Afgelopen weekend stond speelronde 3 op het programma in de Nationale Trio Leagues. In het hele land kwamen (jeugd)teams in actie. De Eredivisieteams speelden in Spijkenisse tegen elkaar, waarna het thuisspelende team de koppositie verloor.

Indeling Nationale Trio Leagues gepubliceerd

Nog ruim een maand en dan staat de eerste speelronde van het nieuwe Nationale Trio Leagues seizoen op de kalender. Deze week zijn de indelingen van alle leagues gepubliceerd, inclusief de nieuwe piramide.

Verenigingen uitgenodigd voor Stedenontmoeting 50+

De inschrijving is geopend voor de Stedenontmoeting 50+ van dit seizoen. Op 30 november en 1 december organiseren we het evenement in De Waerd Bowling en Sportcafé te Heerhugowaard.