Online bijeenkomst voor begeleiders G-bowlen

dinsdag 26 januari 2021

Maandag 1 februari organiseert de NBF een netwerkbijeenkomst voor alle begeleiders die in Nederland betrokken zijn bij het bowlen voor mensen met een verstandelijke beperking. De bijeenkomst is bedoelt met elkaar de actualiteit rondom het coronavirus te bespreken en de gevolgen daarvan voor de specifieke doelgroep.

Maandag 1 februari organiseert de NBF een netwerkbijeenkomst voor alle begeleiders die in Nederland betrokken zijn bij het bowlen voor mensen met een verstandelijke beperking. De bijeenkomst is bedoeld om met elkaar de actualiteit rondom het coronavirus te bespreken en de gevolgen daarvan voor deze specifieke doelgroep.

Normaliter ligt de focus voor deze doelgroep nu op de voorbereiding op de Nederlandse kampioenschappen en/of Special Olympics Nationale Spelen. Het is zeer twijfelachtig of de Nederlandse kampioenschappen in de bekende opzet nog georganiseerd kunnen worden dit seizoen. Waarover we in gesprek willen, zijn o.a. eventuele alternatieven op het moment dat de centra weer open gaan. Daarnaast spelen er bij deze doelgroep extra uitdagingen, waarom het goed is om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Alle betrokken begeleiders hebben van ons een uitnodiging ontvangen voor de bijeenkomst op maandagavond 1 februari. Geen mail ontvangen? Dan heeft dat mogelijk te maken met de problemen die wij momenteel ervaren met uitgaande e-mail (zie ook dit bericht) en dan vragen we je om direct contact met ons op te nemen via jjvandersar@nbfbowlen.nl.

Misschien ook interessant...