Online bijeenkomst voor begeleiders G-bowlen

dinsdag 26 januari 2021

Maandag 1 februari organiseert de NBF een netwerkbijeenkomst voor alle begeleiders die in Nederland betrokken zijn bij het bowlen voor mensen met een verstandelijke beperking. De bijeenkomst is bedoelt met elkaar de actualiteit rondom het coronavirus te bespreken en de gevolgen daarvan voor de specifieke doelgroep.

Maandag 1 februari organiseert de NBF een netwerkbijeenkomst voor alle begeleiders die in Nederland betrokken zijn bij het bowlen voor mensen met een verstandelijke beperking. De bijeenkomst is bedoeld om met elkaar de actualiteit rondom het coronavirus te bespreken en de gevolgen daarvan voor deze specifieke doelgroep.

Normaliter ligt de focus voor deze doelgroep nu op de voorbereiding op de Nederlandse kampioenschappen en/of Special Olympics Nationale Spelen. Het is zeer twijfelachtig of de Nederlandse kampioenschappen in de bekende opzet nog georganiseerd kunnen worden dit seizoen. Waarover we in gesprek willen, zijn o.a. eventuele alternatieven op het moment dat de centra weer open gaan. Daarnaast spelen er bij deze doelgroep extra uitdagingen, waarom het goed is om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Alle betrokken begeleiders hebben van ons een uitnodiging ontvangen voor de bijeenkomst op maandagavond 1 februari. Geen mail ontvangen? Dan heeft dat mogelijk te maken met de problemen die wij momenteel ervaren met uitgaande e-mail (zie ook dit bericht) en dan vragen we je om direct contact met ons op te nemen via jjvandersar@nbfbowlen.nl.

Misschien ook interessant...

Planning Nationale Trio Leagues, NBF kampioenschappen en evenementen

We kijken vooruit naar het moment dat er weer meer mag op de bowlingbaan en we onze activiteiten weer kunnen opstarten. Graag delen we met jullie onze piketpaaltjes wanneer we moeten beslissen over de doorgang van diverse activiteiten.

NBF D-Bowlen - Dovencompetitie voor het seizoen 2021-2022

Voor het seizoen 2021-2022 hebben 18 teams van 7 clubs zich aangemeld voor de Nationale Trio Leagues. De volgende verenigingen vaardigen teams af: ADSV BC Amstelstad, BC Rotterdam, DBC Utrecht, BC Het Zuiden-Tilburg, DBC Purmerend, ZDSB-Bergen op Zoom en DSV Almere.

Op naar seizoen 2020-2021

Er ontstaan langzaam stipjes op de horizon waar we weer gevulde bowlingbanen zien. Lees voor de volledige stand van zaken de laatste update. We kijken vooruit naar seizoen 2020-2021. Klik op Lees meer hoe we dat doen.

Update coronavirus: Alle bowlingbanen gesloten, zonder te bowlen het jaar uit.

Een strenge lockdown is dinsdag 15 december ingegaan met als gevolg dat alle bowlingbanen moeten sluiten en er dus niet meer gebowld kan worden.