NK 50+ Dubbels afgelast, ESBC 50+ 2020 uitgesteld

dinsdag 28 april 2020

Net als bij vele andere toernooien, heeft de coronacrisis ook invloed op de NK 50+ Dubbels en de ESBC 50+ 2020: De NK gaan dit jaar niet door, de ESBC zijn verplaatst naar 2021.

Net als bij vele andere toernooien, heeft de coronacrisis ook invloed op de NK 50+ Dubbels en de ESBC 50+ 2020: De NK gaan dit jaar niet door, de ESBC zijn verplaatst naar 2021.

NK 50+ Dubbels
De Nederlandse kampioenschappen stonden op de kalender om begin juni te organiseren in Franky's Bowling Leiderdorp. In overleg met de bowlingondernemer is besloten de NK dit jaar niet te organiseren. Het is momenteel nog heel onzeker wanneer het bowlingcentrum weer open mag. Ook zien we op korte termijn geen oplossing om de NK te organiseren binnen de anderhalve meter richtlijnen. Er is voor gekozen om de NK voor 2020 definitief af te gelasten, omdat de wedstrijdkalender na de zomer geen ruimte biedt om deze kampioenschappen in te plannen.

Daarom kijken we vooruit naar 2021, waarin de NK worden georganiseerd van 30 mei 2021 t/m 6 juni 2021, in Franky's Bowling Leiderdorp. Houd voor meer informatie de website in de gaten: www.esbcnederland.nl

ESBC 50+ een jaar uitgesteld
Net als vele internationale evenementen zijn ook de ESBC 50+ een jaar uitgesteld. De kampioenschappen stonden gepland in Berlijn, maar het coronavirus maakt het organiseren van de kampioenschappen onmogelijk. Omdat voor 2021 nog geen locatie vaststaat, is voorgesteld de ESBC dan in Berlijn te organiseren. In 2022 is Haifa, Israël, voorgesteld als locatie. Kijk voor meer informatie op www.esbc2020.eu

Misschien ook interessant...

Tilburg Dolphins behoudt ruime voorsprong NTL Eredivisie

Zondag 1 maart is in het hele land de vijfde speelronde van de Nationale Trio Leagues gespeeld. In de eredivisie zag Tilburg Dolphins de voorsprong iets slinken, maar ze houden 10 punten voorsprong op nummer twee

Team NL Bowling dames kwalificeren zich voor World Games 2022

De dames van Team NL Bowling hebben zich geplaatst voor de World Games 2022! Dit geweldige multisportevenement wordt deze zomer gehouden in Birmingham, Amerika.

Eindelijk weer een vol weekend voor Team NL Bowling

Dit weekend komen zowel de selecties van Team NL Bowling U18, dames én heren bij elkaar. En dat is lang geleden. Alle drie de selecties zijn in voorbereiding op de Europese kampioenschappen.

Teamcaptains online in gesprek over restant NTL-speeldagen

Maandag 14 december organiseerden we een online bijeenkomst met teamcaptains van de diverse Nationale Trio Leagues. Onderwerp van gesprek was de invulling van de resterende speeldagen van dit seizoen.