Nieuwe kampioenen gekroond tijdens NK 50+ Scratch

maandag 23 augustus 2021

Wat zijn we er aan toe: Nieuwe wedstrijden, nieuwe kampioenschappen en dus ook nieuwe kampioenen! Op zondag 22 augustus werden in Nieuwegein de nieuwe Nederlandse kampioenen 50+ Scratch gekroond.

Wat zijn we er aan toe: Nieuwe wedstrijden, nieuwe kampioenschappen en dus ook nieuwe kampioenen! Op zondag 22 augustus werden in Nieuwegein de nieuwe Nederlandse kampioenen 50+ Scratch gekroond.

NK 50+ Scratch
In totaal verschenen 135 deelnemers aan de start van de NK 50+ Scratch, waarvan de eerste voorrondes begonnen op zondag 15 augustus. De deelnemers kwamen in actie in één van de 6 klassen, verdeeld over leeftijd en dames / heren. De jongste deelnemers speelden in de A-klasse, gevolgd door de B-klasse en de 65+ deelnemers speelden om het goud in de C-klasse.

De nieuwe Nederlandse kampioenen 50+ Scratch zijn:

Dames A-klasse: Inge Hazeleger
Dames B-klasse: Cathrien Bosch - Nikkels
Dames C-klasse: Gre van der Velden
Heren A-klasse: Geert-Jan van Baest
Heren B-klasse: Alan Keddie
Heren C-klasse: John Bosch

Alle winnaars: van harte gefeliciteerd!

Voor het volledige overzicht van alle uitslagen van de NK 50+ Scratch, klik hier.

Foto: Alle medaillewinnaars van de 2021 editie (klik voor vergroting). Foto gemaakt door Gerrit Lodeweges. Klik hier voor het volledige fotoalbum.

Misschien ook interessant...

Europese kampioenschappen heren en dames opnieuw uitgesteld

De beide seniorenselecties van Team NL Bowling kregen op oudejaarsdag een nieuwe teleurstelling te verwerken toen we het bericht ontvingen dat zowel de EK heren (januari, Helsinki) als de EK dames (februari, Aalborg) opnieuw uitgesteld zijn.

Jannie Westerdijk is de Vrijwilligster van het Jaar

Dankzij haar enorme inzet voor de bowlingsport in haar eigen bowlingcentrum in Veendam en voor nationale bowlingsport is Jannie Westerdijk verkozen tot Vrijwilligster van het Jaar.

Teamcaptains online in gesprek over restant NTL-speeldagen

Maandag 14 december organiseerden we een online bijeenkomst met teamcaptains van de diverse Nationale Trio Leagues. Onderwerp van gesprek was de invulling van de resterende speeldagen van dit seizoen.

Nieuwe Youth Euro Trophy gestart zonder Nederlands eremetaal

In Southampton is in het weekend van 7 & 8 september een nieuw seizoen van de Youth Euro Trophy gestart, de Europese tour voor jeugd en jong senioren. Ondanks diverse goede prestaties vielen vielen er helaas geen landgenoten in de prijzen.