Nieuw op de wedstrijdkalender: Junior Dutch Open

woensdag 17 november 2021

Dit seizoen wordt voor het eerst het Junior Dutch Open georganiseerd, een internationaal toernooi in Leiden voor spelers t/m 25 jaar. Het aantal inschrijvingen is inmiddels de 100 al gepasseerd, maar er is nog plek om je in te schrijven.

Junior Dutch Open BowlingDit seizoen wordt voor het eerst het Junior Dutch Open georganiseerd, een internationaal toernooi in Leiden voor spelers t/m 25 jaar. Het aantal inschrijvingen is inmiddels de 100 al gepasseerd, maar er is nog plek om je in te schrijven.

Junior Dutch Open
Een nieuw internationaal jeugdtoernooi met een uitdagende opzet en een gegarandeerde prijzenpot te verdelen over 6 klassen van € 11.750,-. Daarnaast verdiend de deelnemer die als eerst een perfect game gooit een reis naar Spanje voor twee personen en worden nog een aantal prijzen verdeeld na de voorronden. Genoeg kansen voor je om een prijs te behalen.

Op dit moment heeft de toernooiorganisatie inschrijvingen ontvangen uit België, Denemarken, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Malta, Schotland, Zweden en Oekraïne. Dit toernooi biedt je dus een uitgelezen mogelijkheid om het op te nemen tegen jouw leeftijdsgenoten uit heel Europa en dat allemaal op rijafstand, bij Bowling Menken in Leiden.

Meer informatie over het Junior Dutch Open vind je op juniordutchopen.com en als jij je nu inschrijft, maak je kans op een gratis entry als jij inschrijving 111 bent!

Misschien ook interessant...