Nieuw op de wedstrijdkalender: Junior Dutch Open

woensdag 17 november 2021

Dit seizoen wordt voor het eerst het Junior Dutch Open georganiseerd, een internationaal toernooi in Leiden voor spelers t/m 25 jaar. Het aantal inschrijvingen is inmiddels de 100 al gepasseerd, maar er is nog plek om je in te schrijven.

Junior Dutch Open BowlingDit seizoen wordt voor het eerst het Junior Dutch Open georganiseerd, een internationaal toernooi in Leiden voor spelers t/m 25 jaar. Het aantal inschrijvingen is inmiddels de 100 al gepasseerd, maar er is nog plek om je in te schrijven.

Junior Dutch Open
Een nieuw internationaal jeugdtoernooi met een uitdagende opzet en een gegarandeerde prijzenpot te verdelen over 6 klassen van € 11.750,-. Daarnaast verdiend de deelnemer die als eerst een perfect game gooit een reis naar Spanje voor twee personen en worden nog een aantal prijzen verdeeld na de voorronden. Genoeg kansen voor je om een prijs te behalen.

Op dit moment heeft de toernooiorganisatie inschrijvingen ontvangen uit België, Denemarken, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Malta, Schotland, Zweden en Oekraïne. Dit toernooi biedt je dus een uitgelezen mogelijkheid om het op te nemen tegen jouw leeftijdsgenoten uit heel Europa en dat allemaal op rijafstand, bij Bowling Menken in Leiden.

Meer informatie over het Junior Dutch Open vind je op juniordutchopen.com en als jij je nu inschrijft, maak je kans op een gratis entry als jij inschrijving 111 bent!

Misschien ook interessant...

Nico Thienpondt is verkozen tot Speler van het Jaar

En de winnaar is....Nico Thienpondt! Dankzij zijn uitstekende prestaties op de EK 50+ is Nico verkozen als Speler van het Jaar.

Inschrijving voor de Stedenontmoeting Senioren 50+ is GEOPEND!

Op zaterdag 13 en zondag 14 november zal, bij voldoende aanmeldingen, de stedenontmoeting Senioren 50+ in Bowling en Partycentrum de Zedde te Voldendam worden gespeeld.

Het team voor de European Senior Championships is bekend

In het weekend van 19 en 20 oktober stond de vijfde en laatste trial voor de kwalificatie voor de European Senior Championships (ESrC) in de agenda van de deelnemers hieraan. De ESrC worden van 24 januari tot en met 2 februari 2020 gespeeld in de Plusbowling in het Oostenrijkse Wenen.

ODIN Sportswear nieuwe partner Nederlandse Bowling Federatie

De NBF heeft in ODIN Sportswear een nieuwe kledingpartner gevonden. Zodra we de baan weer op mogen gaan o.a. de selecties van Team NL Bowling de kleding van ODIN Sportswear dragen. ODIN Sportswear en de NBF zijn een samenwerking voor 3 jaar overeengekomen.