Nico Thienpondt is verkozen tot Speler van het Jaar

zondag 7 juni 2020

En de winnaar is....Nico Thienpondt! Dankzij zijn uitstekende prestaties op de EK 50+ is Nico verkozen als Speler van het Jaar.

En de winnaar is....Nico Thienpondt! Dankzij zijn uitstekende prestaties op de EK 50+ is Nico verkozen als Speler van het Jaar.

We willen ook onze waardering uitspreken voor de knappe prestaties van de andere genomineerden dit jaar: Jord van Weeren en Luc de Vries.

Volgende week gaan we verder met een nieuwe categorie: Speelster van het Jaar.

Misschien ook interessant...

Wijziging sportreglement ingetrokken

Een week na onze communicatie over enkele wijzigingen in ons sportreglement komen wij terug op deze beslissing. Wij lichten graag toe waarom een eerder genomen besluit per direct wordt ingetrokken.

Update nieuwe wet bestuur en toezicht rechtspersonen (WBTR)

Op 10 november 2020 heeft de Eerste Kamer het wetsvoorstel bestuur en toezicht Rechtspersonen (WBTR) aangenomen. De wet zal op 1 juli 2021 in werking treden. Dit heeft ook gevolgen voor verenigingen en stichtingen.

Nationale Trio Leagues gaan door

We krijgen deze week veel vragen over de nieuwe maatregelen. Begrijpelijk, het is weer zoeken wat er voor onze sport wel en niet mogelijk is. Zo krijgen we ook enkele vragen over doorgang van de Nationale Trio Leagues, waarvan aankomend weekend een speelronde op de kalender staat.

Nieuw online voorzittersoverleg op dinsdag 27 oktober

Zoals eerder aangekondigd organiseren we a.s. dinsdag 27 oktober een nieuw online voorzittersoverleg via MS Teams. Vanzelfsprekend komt de actualiteit rondom het coronavirus aan bod, maar dit keer willen we ook de uitkomsten van de laatste verenigingsmonitor en het ledenonderzoek van eind vorig seizoen met de voorzitters delen.