NBF bondsvergadering verplaatst naar oktober 2020

vrijdag 24 april 2020

In navolging op de maatregelen van het Kabinet inzake de Coronacrisis heeft het bestuur van de NBF besloten de bondsvergadering te verzetten. De nieuwe datum is zaterdag 10 oktober 2020.

In navolging op de maatregelen van het Kabinet inzake de Coronacrisis heeft het bestuur van de NBF, conform artikel 19 lid 4 van de statuten, besloten de bondsvergadering te verzetten.

Niet haalbaar
De datum van de Bondsvergadering, 13 juni, komt steeds dichterbij en het NBF bestuur is van mening dat we niet kunnen wachten tot de volgende versoepelingen. Ten eerste omdat we niet weten wat deze versoepelingen gaan inhouden en ten tweede omdat daarna te weinig tijd is voor een goede organisatie. Bovendien wordt het vrij lastig ongeveer 60 personen te huisvesten in de 1,5 meter samenleving.

Digitaal
Het bestuur heeft overwogen de vergadering online te houden, maar is tot de conclusie gekomen dat dit niet juiste manier is voor een vergadering van deze omvang. Ook hechten wij zeer veel waarde aan het persoonlijk contact en de interactie met de leden. We kunnen ons wel voorstellen dat voor verenigingen een online vergadering de ideale oplossing is om het seizoen af te sluiten en eventuele bestuurswisselingen te kunnen realiseren. Door een wetswijziging is dit tot 1 september ook mogelijk. Meer informatie vind je hier: https://www.denederlandseassociatie.nl/nieuws/nieuwsbericht?newsitemid=586022912

EK Jeugd
De zoektocht naar een nieuwe datum duurde niet lang. De EK Jeugd is verzet naar oktober en valt prima te combineren met de Bondsvergadering. Zaterdag 10 oktober ontvangen we alle genodigden graag in Dolfijn Bowling in Tilburg.

Aanmelden en stukken
Net als vorig jaar verloopt het aanmelden via de website. De aanmeldprocedure zal ruim op tijd opengesteld worden. Zes weken van te voren ontvangen verenigingen de uitnodiging, de agenda en de bijbehorende stukken. Alle informatie is t.z.t. ook op onze website te vinden. Klik hier.

Misschien ook interessant...

Nederlandse selectie voor EK jeugd in eigen land bekend

Zondag 12 september beginnen in Tilburg de Europese jeugdkampioenschappen en deze week is bekend geworden welke 8 jeugdspelers Team NL Bowling gaan vertegenwoordigen.

Nieuwe online meeting met voorzitters dinsdag 14 juli

Dinsdag 14 juli organiseren we online een nieuwe meeting voor alle voorzitters van aangesloten verenigingen. Tijdens de meeting geven we een update over de stand van zaken rondom het coronavirus en kijken we vooruit op he het nieuwe seizoen.

Dit seizoen online inschrijven voor de NTL

Sinds kort kun je jouw team online inschrijven voor het nieuwe NTL seizoen. Uiteraard begrijpen we dat je nu nog niet alle informatie compleet hebt. Daarom kun je voor jouw team alvast een plekje reserveren via de voorinschrijving en vervolgens alle benodigde informatie op een later moment aanleveren.

Inschrijvingen lopen inmiddels binnen voor de Nationale Trio League

Al veel teams hebben zich ingeschreven voor het nieuwe NTL seizoen. We kijken er naar uit om er een Gezellig en Uitdagend seizoen van te maken waarbij ieder op zijn Eigen Niveau kan meedoen. Heb jij je nog niet ingeschreven met een team? Wacht dan niet te lang, bekijk alle informatie op onze website en schrijf je in!