NBF Awards 2020: Genomineerden voor Team van het Jaar

maandag 1 juni 2020

We gaan iets nieuws doen! Vanaf dit jaar worden de traditionele awards voor de vrijwillig(st)er van het jaar flink uitgebreid onder de noemer NBF Awards.

Dit jaar worden er niet alleen een vrijwilliger en vrijwilligster onderscheiden, maar ook het team, de vereniging, de speler, de speelster en de G-bowler van het jaar. Elke week besteden we aandacht aan één categorie en aan de genomineerden alvorens we een winnaar bekend maken. Uiteraard gebeurt alles online. We beginnen deze eerste week met de genomineerden voor het Team van het Jaar.

Genomineerd zijn:

- Tilburg Dolphins
- Stedenontmoeting 50+ team van de Nieuwegeinse BV
- De Daltons

De komende drie dagen komen alle genomineerden aan bod op onze social media kanalen alvorens we vrijdag de winnaar bekend maken. Gefeliciteerd met de verdiende nominatie.?

Misschien ook interessant...

De genomineerden voor Vereniging van het Jaar zijn bekend

De NBF awards zijn alweer toe aan de vierde categorie: De Vereniging van het Jaar. We zijn alle verenigingen erg dankbaar voor hun jarenlange inzet. De genonineerden voor dit jaar zijn: BV Den Bosch, Eindhovense BV en de BV Veendam.

Uitkijken naar een nieuw seizoen Nationale Trio League

Teamcaptain Gustaaf Kamphorst van Pinsanity uit de NTL Regio Oost kijkt uit naar het nieuwe NTL seizoen met teams van een gelijkwaardig niveau: ,Ik denk dat voor veel mensen er nu een soort drempel ligt op het deelnemen aan de trio league, en nog steeds wordt gezien dat dit alleen voor de A spelers is en voor de beste van de beste. gelukkig zijn er meer dan genoeg klassen om in te spelen voor bowlers van elk niveau. '' Meer informatie inclusief de online voorinschrijving tref je in de link.

Deadline om toernooien aan te melden voor seizoen 2021-2022 verplaatst naar 1 maart

We zijn positief ingesteld en gaan er dus vanuit dat we vanaf september 2021 weer een volledig én volwaardig seizoen kunnen organiseren. Toernooiorganisatoren en verenigingen kunnen nu hun toernooien voor 2021-2022 aanmelden. I.v.m. de huidige lockdown hebben we de deadline verplaatst naar 1 maart.

Deel Nationale Trio Leagues afgelast voor 15 maart i.v.m. coronavirus

Op basis van het advies van NOC*NSF en het RIVM heeft het NBF-bestuur besloten om de leagues waarbij teams en/of spelers uit Noord-Brabant komen voor zondag 15 maart af te gelasten.